Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Appiolatino S.P.Q.R. FC Palazzolo
433 Tactiek dario3
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
54 gemiddelde waardering 43.3
solid Schieten adequate
very good Passen weak
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Campbell met de inworp. Kuraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldrich maakt een afschuwelijke overtreding. Aldrich krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Bauta geeft de bal voor. Daar is Tejchert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński rent richting de bal. Zieleziński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Komljenović geeft een hoge lob. Szulgo geeft een hoge lob. Zieleziński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Jenal verovert de bal door een tackle van achteren. Jenal met een sublieme pass. Tejchert is nu in balbezit. Miodek verovert de bal door een tackle van achteren. Miodek schiet op doel. Albentosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Klungelig pakt Drančák de bal. Drančák met een sublieme pass. Zieleziński is nu in balbezit. Zieleziński draait met de bal, schiet en ... Albentosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - FC Palazzolo 1:0

13e minuut.
Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada passt de bal met de wreef. Miodek is nu in balbezit. Miodek haalt uit met een fantastische trap. Albentosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - FC Palazzolo 2:0

16e minuut.
Väntsilä geeft een lange en hoge pass. Szulgo kopt de bal weg. Drančák rent richting de bal. Drančák geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Väntsilä de bal onder controle te krijgen. Albentosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Väntsilä passt de bal met de wreef. Aldrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Campbell zijn tegenspeler op de grond. Campbell krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Szulgo passt de bal in één keer door. Miodek is nu in balbezit. Met opzet legt Tejchert zijn tegenspeler op de grond. Tejchert krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Parada kopt de bal weg. Jenal met een sublieme pass. Zieleziński probeert naar een medespeler te passen. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejchert bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bauta geeft een lange en hoge pass. Drančák bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Väntsilä zijn tegenspeler op de grond. Väntsilä krijgt een gele kaart. Väntsilä raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nasolu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Appiolatino S.P.Q.R. 33%, FC Palazzolo 67%.
Appiolatino S.P.Q.R. - FC Palazzolo 2:0

50e minuut.
Cwyl rent richting de bal. Jenal verovert de bal door een tackle van achteren. Jenal passt de bal zonder na te denken. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Drančák de bal. Drančák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - FC Palazzolo 3:0

59e minuut.
Inworp. Campbell met een snelle inworp. Kuraś is nu in balbezit. Kuraś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Andrieş komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Bauta onderschept slim de pass. Bauta geeft de bal voor. Andrieş kopt de bal weg. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - FC Palazzolo 4:0

66e minuut.
Albentosa met een sublieme pass. Steiger rent richting de bal. Steiger passt de bal in één keer door. Metsäalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsäalho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kuraś is nu in balbezit. Kuraś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - FC Palazzolo 4:1

69e minuut.
Parada verovert de bal door een tackle van achteren. Parada probeert naar een medespeler te passen. Miodek is nu in balbezit. Miodek haalt uit met een fantastische trap. Albentosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Zieleziński probeert naar een medespeler te passen. Andrieş is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aldrich neemt de hoekschop. Andrieş maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Cwyl probeert de bal met de borst te controleren. Zieleziński verovert de bal door een tackle van achteren. Zieleziński probeert naar een medespeler te passen. Miodek rent richting de bal. Miodek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - FC Palazzolo 5:1

85e minuut.
Jaliniauskas onderschept slim de pass. Jaliniauskas geeft de bal voor. Miodek heeft problemen om de bal te vangen. Miodek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Miodek probeert de bal aan de voet te houden. Zieleziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek draait met de bal, schiet en ... Albentosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - FC Palazzolo 6:1

89e minuut.
Zieleziński rent richting de bal. Zieleziński geeft de bal voor. Miodek rent richting de bal. Miodek schiet op doel. Albentosa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Appiolatino S.P.Q.R. 30%, FC Palazzolo 70%.
Appiolatino S.P.Q.R. - FC Palazzolo 6:1