Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Generale Vaccaro Quarto
gagliardi 5 Tactiek 433antonio
56% Balbezit 44%
14% Spel op eigen helft 86%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
56.6 gemiddelde waardering 33
uitmuntend Schieten matig
zeer goed Passen matig
uitstekend Verdedigen redelijk


2e minuut.
Del Castello rent richting de bal. Daar is Cordini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordini passt de bal in één keer door. Lääne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lääne haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Biscontri trapt de bal weg. Guidi controleert de bal met de borst. Buzaku geeft een hoge lob. Lääne rent richting de bal. Lääne schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Roviscalli speelt de bal door. Kropek kopt de bal weg. Deplano heeft problemen om de bal te vangen. Lääne rent richting de bal. Lääne haalt uit met een fantastische trap. Roviscalli bokst de bal weg. Äckerle rent richting de bal. Paal! Äckerle rent richting de bal. Äckerle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Quarto 1:0

10e minuut.
Vergori geeft een hoge lob. Wichary rent richting de bal. Wichary geeft de bal voor. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle schiet op doel. Roviscalli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Oberegger kopt de bal weg. Cordini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordini passt de bal met de wreef. Daar is Lääne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lääne haalt uit met een fantastische trap. Roviscalli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Cordini passt de bal in één keer door. Biscontri is nu in balbezit. Lääne verovert de bal door een tackle van achteren. Lääne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Quarto 2:0

13e minuut.
Äckerle is nu in balbezit. Äckerle passt de bal zonder na te denken. Kropek met een sublieme pass. Lääne rent richting de bal. Lääne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Cordini is nu in balbezit. Catterina verovert de bal door een tackle van achteren. Catterina geeft de bal voor. Pertini kopt de bal weg. Əlicanov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Quarto 2:1

20e minuut.
Kropek kopt de bal weg. Cordini is nu in balbezit. Cordini passt de bal met de wreef. Lääne is nu in balbezit. Lääne haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Klungelig pakt Cordini de bal. Guidi rent richting de bal. Cordini verovert de bal door een tackle van achteren. Cordini geeft een hoge lob. Äckerle springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Guidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzaku geeft een lange en hoge pass. Guidi probeert de bal aan de voet te houden. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Cordini probeert naar een medespeler te passen. Biscontri geeft een hoge lob. Scarpini kopt de bal weg. Buzaku geeft de bal voor. Äckerle kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Buitenspel voor Maric. Goede buitenspelval van de verdediging. Del Castello neemt vlug de vrije trap. Pucciani heeft problemen om de bal te vangen. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kropek rent richting de bal. Kropek speelt de bal door. Əlicanov met een sublieme pass. Lääne is nu in balbezit. Lääne haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Del Castello geeft de bal voor. Delola Marca heeft problemen om de bal te vangen. Wichary met een sublieme pass. Äckerle rent richting de bal. Äckerle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Buzaku met een sublieme pass. Cordini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordini met een sublieme pass. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. Roviscalli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Klungelig pakt Delola Marca de bal. Äckerle rent richting de bal. Äckerle speelt de bal door. Lääne is nu in balbezit. Lääne draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Generale Vaccaro 20%, Quarto 80%.
Generale Vaccaro - Quarto 2:1

47e minuut.
Daar is Deplano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lääne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lääne passt de bal zonder na te denken. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Cordini heeft problemen om de bal te vangen. Cordini speelt de bal door. Biscontri verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cordini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Äckerle rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Quarto 3:1

54e minuut.
Lääne geeft de bal voor. Wichary rent richting de bal. Wichary passt de bal zonder na te denken. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle schiet op doel. Roviscalli bokst de bal weg.

55e minuut.
Cordini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordini passt de bal met de wreef. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Quarto 4:1

63e minuut.
Äckerle kopt de bal weg. Cordini is nu in balbezit. Cordini passt de bal met de wreef. Äckerle rent richting de bal. Äckerle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Vergori zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buzaku is nu in balbezit. Buzaku geeft een lange en hoge pass. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Quarto 5:1

69e minuut.
Buzaku geeft een hoge lob. Lääne kopt de bal weg. Äckerle controleert de bal met de borst. Äckerle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Quarto 6:1

71e minuut.
Buzaku rent richting de bal. Buzaku passt de bal zonder na te denken. Äckerle rent richting de bal. Äckerle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Quarto 7:1

75e minuut.
Kropek passt de bal met de wreef. Cordini is nu in balbezit. Cordini passt de bal met de wreef. Lääne is nu in balbezit. Lääne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Delola Marca is nu in balbezit. Del Castello onderschept slim de pass. Del Castello passt de bal zonder na te denken. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Quarto 8:1

81e minuut.
Cordini met een snelle inworp. Lääne kan de bal niet met de borst controleren. Catterina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lääne is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Äckerle kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Roviscalli bokst de bal weg. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wichary neemt de hoekschop. Lääne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lääne schiet op doel. Paal! Roviscalli probeert wanhopig de bal te grijpen. Del Castello bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Castello probeert naar een medespeler te passen. Wichary geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pucciani de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Roviscalli met een sublieme pass. Kropek kopt de bal weg. Delola Marca heeft problemen om de bal te vangen. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Biscontri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cordini met de inworp. Lääne controleert de bal met de borst. Lääne geeft een hoge lob. Roviscalli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Generale Vaccaro 8%, Quarto 92%.
Generale Vaccaro - Quarto 8:1