Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C Telefono Casa limana
433coppa Tactiek 424roby
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
62.1 gemiddelde waardering 60.1
formidable Schieten excellent
very good Passen solid
formidable Verdedigen formidable


12e minuut.
Lajeunesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Einstein verovert de bal door een tackle van achteren. Einstein passt de bal in één keer door. Hudcovský is nu in balbezit. Hudcovský draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Chalobah met een sublieme pass. Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coman probeert naar een medespeler te passen. Hudcovský is nu in balbezit. Hudcovský haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Hudcovský rent richting de bal. Hudcovský passt de bal zonder na te denken. Einstein rent richting de bal. Einstein haalt uit met een fantastische trap. Okking werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - limana 1:0

45e minuut.
Charme geeft de bal voor. Oğuzata kopt de bal weg. Daar is Janvier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duchoslav is nu in balbezit. Duchoslav schiet op doel. Nalikowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Telefono Casa 54%, limana 46%.
A.C Telefono Casa - limana 1:0

53e minuut.
Chalobah passt de bal met de wreef. Di Martino rent richting de bal. Einstein onderschept slim de pass. Einstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - limana 2:0

56e minuut.
Ngọc Minh rent richting de bal. Ngọc Minh geeft een lange en hoge pass. Duchoslav rent richting de bal. Duchoslav schiet op doel. Nalikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - limana 2:1

70e minuut.
Doeltrap. Miyoshi komt het veld opgelopen. Sepík komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Romberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Romberg geeft de bal voor. Duchoslav rent richting de bal. Duchoslav haalt uit met een fantastische trap. Nalikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Chalobah bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalobah passt de bal met de wreef. Ruusulinna rent richting de bal. Ruusulinna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - limana 3:1

88e minuut.
Daar is Coman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coman passt de bal met de wreef. Chalobah probeert naar een medespeler te passen. Ruusulinna rent richting de bal. Ruusulinna draait met de bal, schiet en ... Okking kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Telefono Casa 59%, limana 41%.
A.C Telefono Casa - limana 3:1