Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
limana A.C Telefono Casa
victory Tactiek 451
61% Balbezit 39%
15% Spel op eigen helft 85%
49 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 20.8
formidabel Schieten slecht
redelijk Passen zwak
solide Verdedigen slecht


1e minuut.
Ngọc Minh speelt de bal door. Duchoslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchoslav schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Petrecca is nu in balbezit. Boon verovert de bal door een tackle van achteren. Boon speelt de bal door. Ngọc Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Minh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Cazangiu geeft de bal voor. Klungelig pakt Coda de bal. Ignjatov met een sublieme pass. Duchoslav heeft problemen om de bal te vangen. Duchoslav schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ngọc Minh rent richting de bal. Ngọc Minh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - A.C Telefono Casa 1:0

6e minuut.
Duchoslav onderschept slim de pass. Duchoslav probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchoslav rent richting de bal. Duchoslav schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - A.C Telefono Casa 2:0

8e minuut.
Oğuzata kopt de bal weg. Ignjatov geeft een lange en hoge pass. Duchoslav rent richting de bal. Duchoslav draait met de bal, schiet en ... Parentela werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Senna geeft een lange en hoge pass. Oğuzata kopt de bal weg. Johansen speelt de bal door. Daar is Oğuzata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oğuzata geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Coda bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon onderschept slim de pass. Boon speelt de bal door. Ngọc Minh is nu in balbezit. Ngọc Minh schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Ngọc Minh is nu in balbezit. Ngọc Minh met een sublieme pass. Duchoslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchoslav haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - A.C Telefono Casa 3:0

16e minuut.
Ngọc Minh is nu in balbezit. Duchoslav rent richting de bal. Ngọc Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Minh geeft een lange en hoge pass. Duchoslav maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ignjatov probeert naar een medespeler te passen. Duchoslav is nu in balbezit. Duchoslav geeft de bal voor. Klungelig pakt Ngọc Minh de bal. Ngọc Minh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - A.C Telefono Casa 4:0

22e minuut.
Müürsepp speelt de bal door. Felix heeft problemen om de bal te vangen. Ngọc Minh is nu in balbezit. Ngọc Minh passt de bal zonder na te denken. Duchoslav is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - A.C Telefono Casa 5:0

32e minuut.
Parentela trapt de bal weg. Boon kopt de bal weg. Klungelig pakt Cábrt de bal. Duchoslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchoslav schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Cábrt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cábrt met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Ignjatov de bal onder controle te krijgen. Boon geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Cábrt de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Ignjatov rent richting de bal. Duchoslav is nu in balbezit. Ngọc Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Minh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
limana - A.C Telefono Casa 6:0

37e minuut.
Ngọc Minh haalt uit met een fantastische trap. Parentela probeert naar een medespeler te passen. Duchoslav kopt de bal weg. Ngọc Minh is nu in balbezit. Ngọc Minh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Christophe is nu in balbezit. Ngọc Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Minh met een sublieme pass. Duchoslav rent richting de bal. Duchoslav schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - A.C Telefono Casa 7:0

40e minuut.
Daar is Felix, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngọc Minh is nu in balbezit. Ngọc Minh passt de bal zonder na te denken. Duchoslav is nu in balbezit. Duchoslav draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Parentela trapt de bal weg. Oğuzata rent richting de bal. Oğuzata passt de bal in één keer door. Ngọc Minh is nu in balbezit. Ngọc Minh draait met de bal, schiet en ... Parentela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Duchoslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchoslav draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
limana - A.C Telefono Casa 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: limana 17%, A.C Telefono Casa 83%.
limana - A.C Telefono Casa 8:0

46e minuut.
Inworp. Boon met een snelle inworp. Duchoslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchoslav schiet op doel. Christophe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Sepík geeft een lange en hoge pass. Cábrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon verovert de bal door een tackle van achteren. Duchoslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchoslav draait met de bal, schiet en ... Parentela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Boon zal de hoekschop nemen. Na een snelle pass probeert Johansen de bal onder controle te krijgen. Ngọc Minh is nu in balbezit. Ngọc Minh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Grimoldi probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Boon met een snelle inworp. Sepík is nu in balbezit. Sepík geeft een lange en hoge pass. Parentela bokst de bal weg. Ngọc Minh is nu in balbezit. Ngọc Minh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - A.C Telefono Casa 9:0

51e minuut.
Klungelig pakt Oğuzata de bal. Oğuzata passt de bal zonder na te denken. Ngọc Minh rent richting de bal. Ngọc Minh draait met de bal, schiet en ... Parentela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - A.C Telefono Casa 10:0

51e minuut.
Coda is nu in balbezit. Coda passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Petrecca de bal. Duchoslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchoslav schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Sepík passt de bal met de wreef. Duchoslav rent richting de bal. Grimoldi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Duchoslav is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Duchoslav kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - A.C Telefono Casa 11:0

61e minuut.
Oğuzata met een snelle inworp. Ngọc Minh is nu in balbezit. Ngọc Minh geeft de bal voor. Duchoslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchoslav draait met de bal, schiet en ... Parentela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Solano geeft een lange en hoge pass. Duchoslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchoslav geeft een lange en hoge pass. Ngọc Minh rent richting de bal. Ngọc Minh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - A.C Telefono Casa 12:0

72e minuut.
Miyoshi komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Solano geeft een hoge lob. Miyoshi kopt de bal weg. Grimoldi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duchoslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchoslav draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Miyoshi rent richting de bal. Miyoshi schiet op doel. Parentela werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cábrt met de inworp. Duchoslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchoslav schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ignjatov geeft de bal voor. Parentela met een sublieme pass. Sepík geeft een lange en hoge pass. Duchoslav is nu in balbezit. Duchoslav haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Oğuzata met de inworp. Sepík geeft een lange en hoge pass. Daar is Senna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duchoslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchoslav schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - A.C Telefono Casa 13:0

79e minuut.
Sepík speelt de bal door. Duchoslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchoslav passt de bal zonder na te denken. Miyoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyoshi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
limana - A.C Telefono Casa 14:0

85e minuut.
Boon is nu in balbezit. Cábrt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ignjatov met een snel genomen vrije trap. Miyoshi rent richting de bal. Miyoshi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Oğuzata speelt de bal door. Ignjatov met een sublieme pass. Duchoslav rent richting de bal. Duchoslav schiet op doel. Na een snelle pass probeert Grimoldi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Boon zal de hoekschop nemen. Duchoslav rent richting de bal. Duchoslav haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Sepík probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Solano de bal. Solano passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Duchoslav de bal. Duchoslav schiet op doel. Parentela bokst de bal weg. Christophe heeft problemen om de bal te vangen. Ignjatov geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - A.C Telefono Casa 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: limana 12%, A.C Telefono Casa 88%.
limana - A.C Telefono Casa 15:0