Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anvedi 5 PIOTTE F.C.
4-3-3 ali Tactiek karl_A 2012
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 23
9 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 62
matig Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
redelijk Verdedigen formidabel


3e minuut.
Tota geeft een lange en hoge pass. La Gamba krijgt zijn hoofd ertegen. Allescia geeft een hoge lob. La Gamba springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anvedi - 5 PIOTTE F.C. 1:0

7e minuut.
Inworp. Jové Rubí met de inworp. DeCarlo is nu in balbezit. Lixi verovert de bal door een tackle van achteren. Lixi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Lixi geeft een lange en hoge pass. Daar is Marchiori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abbadessa rent richting de bal. Marchiori verovert de bal door een tackle van achteren. Marchiori draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Tota met de inworp. Granados rent richting de bal. Granados probeert naar een medespeler te passen. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan schiet op doel. Podena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Granados verovert de bal door een tackle van achteren. Náray rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bevilacqua. Bevilacqua krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Inworp. Lixi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Granados rent richting de bal. Granados geeft een lange en hoge pass. Marchiori krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Lixi is nu in balbezit. DeCarlo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lixi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Argonz met een snel genomen vrije trap. Ermoyan springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Anvedi - 5 PIOTTE F.C. 1:1

30e minuut.
Argonz rent richting de bal. Argonz passt de bal met de wreef. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados geeft een hoge lob. Náray krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anvedi - 5 PIOTTE F.C. 1:2

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urbini met een snelle inworp. Tota is nu in balbezit. Tota geeft de bal voor. La Gamba krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan passt de bal met de wreef. Marchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchiori draait met de bal, schiet en ... Podena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anvedi - 5 PIOTTE F.C. 1:3

40e minuut.
Granados heeft problemen om de bal te vangen. Granados passt de bal zonder na te denken. Argonz speelt de bal door. Lixi rent richting de bal. Lixi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Klungelig pakt Náray de bal. Marchiori rent richting de bal. Abbadessa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marchiori is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Náray neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Anvedi - 5 PIOTTE F.C. 1:4

43e minuut.
Frau verovert de bal door een tackle van achteren. Frau geeft de bal voor. Juncu speelt de bal door. Argonz kan de bal niet met de borst controleren. Juncu geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Argonz passt de bal zonder na te denken. Lixi rent richting de bal. Lixi geeft de bal voor. Marchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchiori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anvedi - 5 PIOTTE F.C. 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anvedi 50%, 5 PIOTTE F.C. 50%.
Anvedi - 5 PIOTTE F.C. 1:5

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lixi zal de hoekschop nemen. Náray kopt de bal weg. Klungelig pakt Ermoyan de bal. Ermoyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Meneghini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jové Rubí is nu in balbezit. Allescia begaat een overtreding. Allescia krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Argonz probeert naar een medespeler te passen. Náray is nu in balbezit. DeCarlo is nu in balbezit. Ermoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ermoyan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Anvedi - 5 PIOTTE F.C. 1:6

68e minuut.
Meneghini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Allescia de bal. Lixi rent richting de bal. Lixi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anvedi - 5 PIOTTE F.C. 1:7

69e minuut.
Juncu onderschept slim de pass. Juncu geeft een lange en hoge pass. Náray kopt de bal weg. Marchiori is nu in balbezit. Marchiori haalt uit met een fantastische trap. Podena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Juncu speelt de bal door. Granados is nu in balbezit. Meneghini begaat een overtreding. Meneghini krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Meneghini is nu in balbezit. Granados onderschept slim de pass. Granados probeert naar een medespeler te passen. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Granados kopt de bal weg. Náray is nu in balbezit. Náray passt de bal met de wreef. Marchiori rent richting de bal. Marchiori haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kundrát met de inworp. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados geeft een lange en hoge pass. Marchiori maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anvedi - 5 PIOTTE F.C. 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anvedi 51%, 5 PIOTTE F.C. 49%.
Anvedi - 5 PIOTTE F.C. 1:8