Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
5 PIOTTE F.C. Anvedi
karl_A 2012 Tactiek 4-3-3 ali
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 49.5
formidabel Schieten redelijk
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen redelijk


3e minuut.
Ukonmurto is nu in balbezit. Ukonmurto geeft een hoge lob. Bevilacqua probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Argonz bereikt de bal nog maar net als eerste. Argonz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Uttenthaler passt de bal in één keer door. Marchiori heeft problemen om de bal te vangen. Abbadessa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marchiori raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lixi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Abbadessa met de inworp. Bevilacqua rent richting de bal. Bevilacqua passt de bal met de wreef. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan schiet op doel. Marcovecchio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Bevilacqua probeert naar een medespeler te passen. Lixi bereikt de bal nog maar net als eerste. Frau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frau krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Bevilacqua geeft een lange en hoge pass. Meneghini kopt de bal weg. Daar is Allescia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Argonz verovert de bal door een tackle van achteren. Argonz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan passt de bal zonder na te denken. Marchiori is nu in balbezit. Marchiori haalt uit met een fantastische trap. Marcovecchio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - Anvedi 1:0

23e minuut.
Klungelig pakt La Gamba de bal. Argonz rent richting de bal. Argonz geeft een hoge lob. Náray rent richting de bal. Náray haalt uit met een fantastische trap. Marcovecchio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Lixi met de inworp. Uttenthaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Uttenthaler passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ermoyan de bal. Ermoyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Náray is nu in balbezit. Frau maakt een afschuwelijke overtreding. Náray is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Argonz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Náray springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ermoyan kopt de bal weg. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchiori rent richting de bal. Marchiori schiet op doel. Marcovecchio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - Anvedi 2:0

40e minuut.
Juncu passt de bal in één keer door. Meneghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kundrát maakt een afschuwelijke overtreding. Kundrát krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5 PIOTTE F.C. 44%, Anvedi 56%.
5 PIOTTE F.C. - Anvedi 2:0

48e minuut.
Tota geeft een hoge lob. Allescia rent richting de bal. Allescia passt de bal in één keer door. Meneghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneghini schiet op doel. Văn Tuấn bokst de bal weg.

52e minuut.
Kundrát heeft problemen om de bal te vangen. La Gamba begaat een overtreding. Kundrát is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Argonz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Uttenthaler kopt de bal weg. Marchiori geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bevilacqua bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchiori verovert de bal door een tackle van achteren. Náray rent richting de bal. Náray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - Anvedi 3:0

55e minuut.
Lixi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixi passt de bal met de wreef. Marchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchiori schiet op doel. Marcovecchio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - Anvedi 4:0

65e minuut.
Randazzo rent richting de bal. Lixi verovert de bal door een tackle van achteren. Lixi met een sublieme pass. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Lixi is nu in balbezit. Lixi passt de bal in één keer door. Juncu probeert naar een medespeler te passen. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Uttenthaler speelt de bal door. Daar is Náray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan schiet op doel. Marcovecchio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - Anvedi 5:0

79e minuut.
Lixi passt de bal in één keer door. Ermoyan rent richting de bal. Urbini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urbini krijgt een gele kaart.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abbadessa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kundrát geeft de bal voor. Marchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchiori schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Marchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Uttenthaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Uttenthaler speelt de bal door. Marchiori is nu in balbezit. Marchiori geeft een hoge lob. Marcovecchio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - Anvedi 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5 PIOTTE F.C. 49%, Anvedi 51%.
5 PIOTTE F.C. - Anvedi 6:0