Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dorika f.c DS United
343 Tactiek The Classic
57% Balbezit 43%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 41.6
solid Schieten adequate
adequate Passen good
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Oskierko onderschept slim de pass. Oskierko speelt de bal door. Maremonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Plókai rent richting de bal. Maremonti geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Berger heeft problemen om de bal te vangen. Korostyliovas is nu in balbezit. Korostyliovas draait met de bal, schiet en ... Orvos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Svendsen geeft een lange en hoge pass. Üstündağ heeft problemen om de bal te vangen. Skrobowski is nu in balbezit. Skrobowski schiet op doel. Morigi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dorika f.c - DS United 0:1

12e minuut.
Korostyliovas passt de bal zonder na te denken. Daar is Szulca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szulca speelt de bal door. Plókai is nu in balbezit. Plókai draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Cocchi rent richting de bal. Cocchi met een sublieme pass. Wilczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobowski is nu in balbezit. Wilczyński is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Svendsen is nu in balbezit. Svendsen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Blondell de bal. Svendsen is nu in balbezit. Svendsen geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Enguix is nu in balbezit. Enguix probeert naar een medespeler te passen. Wilczyński rent richting de bal. Skrobowski is nu in balbezit. Skrobowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Svendsen onderschept slim de pass. Svendsen passt de bal zonder na te denken. Skrobowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczyński rent richting de bal. Wilczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Svendsen passt de bal zonder na te denken. Enguix rent richting de bal. Enguix passt de bal in één keer door. Wilczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dorika f.c 60%, DS United 40%.
Dorika f.c - DS United 0:1

54e minuut.
Maremonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Maremonti geeft een hoge lob. Korostyliovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Korostyliovas schiet op doel. Orvos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Üstündağ geeft een hoge lob. Inworp. Svendsen met de inworp. Enguix rent richting de bal. Enguix geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Amedali kan de bal niet met de borst controleren. Avril rent richting de bal. Badalament onderschept slim de pass. Badalament schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Badalament is nu in balbezit. Badalament schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dorika f.c - DS United 1:1

65e minuut.
Díaz met een snelle inworp. Svendsen is nu in balbezit. Svendsen geeft een hoge lob. Daar is Skrobowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrobowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Abadan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plókai is nu in balbezit. Cocchi begaat een overtreding. Cocchi krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Üstündağ geeft een lange en hoge pass. Inworp. Svendsen met een snelle inworp. Enguix rent richting de bal. Enguix geeft een lange en hoge pass. Morigi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Enguix raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tuberto komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Tuberto speelt de bal door. Skrobowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coburn. Coburn krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Panning geeft een hoge lob. Inworp. Maremonti met de inworp. Plókai bereikt de bal nog maar net als eerste. Plókai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dorika f.c - DS United 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dorika f.c 52%, DS United 48%.
Dorika f.c - DS United 2:1