Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuordileone a.s. fuorirosa
451 Tactiek kalinifta
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.8 gemiddelde waardering 39.5
solid Schieten adequate
average Passen weak
very good Verdedigen adequate


9e minuut.
Diverio geeft een hoge lob. Bizzarro kopt de bal weg. Finotti heeft problemen om de bal te vangen. Bizzarro rent richting de bal. Bizzarro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Inworp. Diverio met een snelle inworp. Finotti geeft een hoge lob. Bizzarro is nu in balbezit. Bizzarro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Baotić speelt de bal door. Daar is Gallardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ugáz. Gallardo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gallardo kan niet meer verder spelen. Caporaloni komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Daveri verovert de bal door een tackle van achteren. Daveri speelt de bal door. Jirák rent richting de bal. Jirák heeft problemen om de bal te vangen. Jirák schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Forrez met een sublieme pass. Bizzarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzarro passt de bal met de wreef. Finotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Finotti haalt uit met een fantastische trap. Otrava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Kárpáti geeft een hoge lob. Diverio kopt de bal weg. Daar is Ciupitu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Diverio zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Otrava maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bizzarro heeft problemen om de bal te vangen. Detyniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzarro onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuordileone - a.s. fuorirosa 0:1

31e minuut.
Pipar geeft een lange en hoge pass. Forrez heeft problemen om de bal te vangen. Baotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Baotić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuordileone 51%, a.s. fuorirosa 49%.
Cuordileone - a.s. fuorirosa 0:1

54e minuut.
Ciupitu onderschept slim de pass. Ciupitu geeft een hoge lob. Baotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Baotić schiet op doel. Lai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cuordileone - a.s. fuorirosa 1:1

58e minuut.
Klungelig pakt Palikot de bal. Michellati rent richting de bal. Palikot begaat een overtreding. Palikot krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Diverio met de inworp. Daveri is nu in balbezit. Daveri passt de bal zonder na te denken. Finotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Finotti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Daar is Krejčiřík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agebäck is nu in balbezit. Agebäck met een sublieme pass. Baotić rent richting de bal. Baotić draait met de bal, schiet en ... Lai bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuordileone - a.s. fuorirosa 2:1

80e minuut.
Jirák verovert de bal door een tackle van achteren. Jirák probeert naar een medespeler te passen. Bizzarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzarro draait met de bal, schiet en ... Otrava maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cuordileone - a.s. fuorirosa 2:2

89e minuut.
Pipar speelt de bal door. Caravela bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravela geeft een hoge lob. Baotić rent richting de bal. Baotić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuordileone 38%, a.s. fuorirosa 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cuordileone - a.s. fuorirosa 2:2