Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
a.s. fuorirosa DS United
kalinifta Tactiek The Classic
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 3
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
38.1 gemiddelde waardering 34.1
adequate Schieten weak
average Passen average
average Verdedigen average


8e minuut.
Miszczyński geeft de bal voor. Inworp. Daveri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jirák rent richting de bal. Jirák geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Dos Santos passt de bal in één keer door. Bosnjak is nu in balbezit. Forrez begaat een overtreding. Bosnjak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Levy met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daveri geeft de bal voor. Inworp. Bosnjak met de inworp. Dos Santos rent richting de bal. Dos Santos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Amedali bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzarro verovert de bal door een tackle van achteren. Bizzarro heeft problemen om de bal te vangen. Bizzarro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
a.s. fuorirosa - DS United 1:0

37e minuut.
Michellati kopt de bal weg. Jirák heeft problemen om de bal te vangen. Bizzarro rent richting de bal. Bizzarro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bosnjak passt de bal zonder na te denken. Priidiks rent richting de bal. Daveri begaat een overtreding. Daveri krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Belmonte maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bizzarro kopt de bal weg. Bosnjak probeert naar een medespeler te passen. Dos Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dos Santos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Finotti is nu in balbezit. Finotti geeft een lange en hoge pass. Bizzarro rent richting de bal. Bizzarro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
a.s. fuorirosa - DS United 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: a.s. fuorirosa 55%, DS United 45%.
a.s. fuorirosa - DS United 2:0

50e minuut.
Finotti is nu in balbezit. Dudryk onderschept slim de pass. Dudryk met een sublieme pass. Bizzarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzarro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Michellati rent richting de bal. Michellati passt de bal in één keer door. Daveri is nu in balbezit. Bizzarro is nu in balbezit. Bizzarro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daveri rent richting de bal. Daveri passt de bal zonder na te denken. Bizzarro is nu in balbezit. Bizzarro draait met de bal, schiet en ... Poudal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: a.s. fuorirosa 37%, DS United 63%.
a.s. fuorirosa - DS United 2:0