Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C Telefono Casa 5 PIOTTE F.C.
433coppa Tactiek karl_A 2012
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
62.7 gemiddelde waardering 60.3
formidabel Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Fernandes kopt de bal weg. Barka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Argonz. Argonz krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Fernandes passt de bal in één keer door. Granados met een sublieme pass. Náray heeft problemen om de bal te vangen. Marchiori is nu in balbezit. Marchiori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Doeltrap. Kanál trapt de bal weg. Lixi kopt de bal weg. Argonz geeft een lange en hoge pass. Náray krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Janvier heeft problemen om de bal te vangen. Náray is nu in balbezit. Náray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - 5 PIOTTE F.C. 0:1

10e minuut.
Chalobah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coman is nu in balbezit. Coman geeft een lange en hoge pass. Ruusulinna heeft problemen om de bal te vangen. Ruusulinna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Buccianti rent richting de bal. Buccianti geeft de bal voor. Einstein rent richting de bal. Einstein schiet op doel. Kulić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Einstein rent richting de bal. Einstein passt de bal in één keer door. Hudcovský is nu in balbezit. Hudcovský schiet op doel. Kulić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Jové Rubí de bal onder controle te krijgen. Einstein is nu in balbezit. Einstein probeert naar een medespeler te passen. Hudcovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudcovský draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Jové Rubí geeft de bal voor. Einstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové Rubí tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Einstein is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chalobah zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kulić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Hudcovský schiet op doel. Kulić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Juncu de bal onder controle te krijgen. Ruusulinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruusulinna haalt uit met een fantastische trap. Jové Rubí probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Chalobah met een sublieme pass. Ruusulinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruusulinna passt de bal zonder na te denken. Einstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Einstein haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Inworp. Coman met een snelle inworp. Chalobah geeft een lange en hoge pass. Hudcovský rent richting de bal. Hudcovský schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Argonz rent richting de bal. Argonz passt de bal zonder na te denken. Buccianti rent richting de bal. Marchiori verovert de bal door een tackle van achteren. Marchiori schiet op doel. Nalikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - 5 PIOTTE F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Telefono Casa 49%, 5 PIOTTE F.C. 51%.
A.C Telefono Casa - 5 PIOTTE F.C. 0:2

46e minuut.
Klungelig pakt Kundrát de bal. Kundrát geeft een lange en hoge pass. Janvier rent richting de bal. Náray verovert de bal door een tackle van achteren. Náray haalt uit met een fantastische trap. Nalikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Ruusulinna is nu in balbezit. Chalobah rent richting de bal. Chalobah met een sublieme pass. Hudcovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudcovský schiet op doel. Kulić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Barka rent richting de bal. Granados verovert de bal door een tackle van achteren. Granados met een sublieme pass. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Barka rent richting de bal. Argonz onderschept slim de pass. Argonz passt de bal in één keer door. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Nalikowski trapt de bal weg. Granados kopt de bal weg. Fernandes controleert de bal met de borst. Marchiori rent richting de bal. Marchiori draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Janvier kopt de bal weg. Argonz is nu in balbezit. Argonz geeft een lange en hoge pass. Náray is nu in balbezit. Náray draait met de bal, schiet en ... Nalikowski bokst de bal weg.

76e minuut.
Klungelig pakt Chalobah de bal. Chalobah passt de bal zonder na te denken. Ruusulinna rent richting de bal. Ruusulinna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - 5 PIOTTE F.C. 1:2

81e minuut.
Kanál bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanál geeft de bal voor. Chalobah met een sublieme pass. Hudcovský is nu in balbezit. Hudcovský schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Argonz passt de bal met de wreef. Granados rent richting de bal. Granados passt de bal in één keer door. Marchiori rent richting de bal. Marchiori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - 5 PIOTTE F.C. 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Telefono Casa 61%, 5 PIOTTE F.C. 39%.
A.C Telefono Casa - 5 PIOTTE F.C. 1:3