Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
5 PIOTTE F.C. A.C Telefono Casa
karl_A 2012 Tactiek 451
55% Balbezit 45%
16% Spel op eigen helft 84%
61 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 19.9
wonderbaarlijk Schieten slecht
uitstekend Passen slecht
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Ermoyan passt de bal met de wreef. Argonz rent richting de bal. Argonz geeft de bal voor. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Kundrát geeft een hoge lob. Marchiori is nu in balbezit. Marchiori geeft de bal voor. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan met een sublieme pass. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Lixi geeft de bal voor. Klungelig pakt Senna de bal. Marchiori onderschept slim de pass. Marchiori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - A.C Telefono Casa 1:0

10e minuut.
Cábrt is nu in balbezit. Lixi is nu in balbezit. Lixi geeft een hoge lob. Náray rent richting de bal. Náray schiet op doel. Parentela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Cábrt is nu in balbezit. Ermoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Grimoldi met een sublieme pass. Uttenthaler geeft de bal voor. Marchiori springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Náray rent richting de bal. Parentela probeert naar een medespeler te passen. Uttenthaler kopt de bal weg. Marchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchiori schiet op doel. Parentela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cábrt met de inworp. Uttenthaler speelt de bal door. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Petrecca is nu in balbezit. Lixi verovert de bal door een tackle van achteren. Lixi speelt de bal door. Náray rent richting de bal. Náray haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Coda rent richting de bal. Lixi verovert de bal door een tackle van achteren. Lixi met een sublieme pass. Náray heeft problemen om de bal te vangen. Náray haalt uit met een fantastische trap. Parentela bokst de bal weg. Marchiori kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Klungelig pakt Ermoyan de bal. Ermoyan probeert naar een medespeler te passen. Náray rent richting de bal. Marchiori rent richting de bal. Marchiori schiet op doel. Paal! Náray is nu in balbezit. Náray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - A.C Telefono Casa 2:0

24e minuut.
Johansen kopt de bal weg. Argonz bereikt de bal nog maar net als eerste. Argonz geeft de bal voor. Ermoyan probeert de bal met de borst te controleren. Ermoyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray passt de bal in één keer door. Marchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchiori schiet op doel. Parentela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - A.C Telefono Casa 3:0

25e minuut.
Coda met een sublieme pass. Cábrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cábrt speelt de bal door. Marchiori rent richting de bal. Marchiori schiet op doel. Parentela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - A.C Telefono Casa 4:0

27e minuut.
Grimoldi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lixi met een snelle inworp. Marchiori rent richting de bal. Marchiori haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Náray springt en kopt de bal. Daar is Senna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchiori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - A.C Telefono Casa 5:0

30e minuut.
Cábrt is nu in balbezit. Lixi onderschept slim de pass. Lixi geeft een lange en hoge pass. Ermoyan krijgt zijn hoofd ertegen. Parentela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Lixi met de inworp. Grimoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchiori onderschept slim de pass. Marchiori geeft een hoge lob. Náray krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - A.C Telefono Casa 6:0

35e minuut.
Argonz heeft problemen om de bal te vangen. Argonz met een sublieme pass. Daar is Ermoyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap. Parentela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - A.C Telefono Casa 7:0

36e minuut.
Argonz rent richting de bal. Argonz geeft een lange en hoge pass. Marchiori kopt de bal weg. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray schiet op doel. Parentela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Uttenthaler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Parentela probeert naar een medespeler te passen. Argonz kopt de bal weg. Daar is Marchiori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchiori draait met de bal, schiet en ... Parentela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lixi speelt de bal door. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan geeft een hoge lob. Náray rent richting de bal. Náray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - A.C Telefono Casa 8:0

42e minuut.
Lixi geeft een lange en hoge pass. Náray kopt de bal weg. Grimoldi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchiori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Náray rent richting de bal. Lixi is nu in balbezit. Lixi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ermoyan de bal. Ermoyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

45e minuut.
Argonz bereikt de bal nog maar net als eerste. Argonz geeft een hoge lob. Cazangiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - A.C Telefono Casa 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5 PIOTTE F.C. 15%, A.C Telefono Casa 85%.
5 PIOTTE F.C. - A.C Telefono Casa 9:0

46e minuut.
Grimoldi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uttenthaler met de inworp. Lixi is nu in balbezit. Lixi geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Náray is nu in balbezit. Náray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - A.C Telefono Casa 10:0

48e minuut.
Senna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Uttenthaler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ermoyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Parentela probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Argonz rent richting de bal. Argonz passt de bal met de wreef. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan speelt de bal door. Senna controleert de bal met de borst. Parentela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Senna geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uttenthaler met een snelle inworp. Lixi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Coda speelt de bal door. Juncu is nu in balbezit. Juncu geeft de bal voor. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimoldi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Náray raakt geblesseerd tijdens het duel. Náray legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Parentela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - A.C Telefono Casa 11:0

57e minuut.
Klungelig pakt Coda de bal. Coda speelt de bal door. Christophe is nu in balbezit. Náray onderschept slim de pass. Náray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Náray is nu in balbezit. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan draait met de bal, schiet en ... Grimoldi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marchiori rent richting de bal. Paal! Náray is nu in balbezit. Náray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - A.C Telefono Casa 12:0

60e minuut.
Grimoldi kopt de bal weg. Uttenthaler kan de bal niet met de borst controleren. Christophe rent richting de bal. Uttenthaler onderschept slim de pass. Uttenthaler passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - A.C Telefono Casa 13:0

61e minuut.
Marchiori geeft de bal voor. Ermoyan rent richting de bal. Petrecca begaat een overtreding. Petrecca krijgt een gele kaart. Ermoyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Juncu met een snel genomen vrije trap. Náray rent richting de bal. Náray haalt uit met een fantastische trap. Parentela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray passt de bal zonder na te denken. Lixi met een sublieme pass. Marchiori is nu in balbezit. Marchiori schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - A.C Telefono Casa 14:0

70e minuut.
Lixi geeft een lange en hoge pass. Ermoyan kopt de bal weg. Senna heeft problemen om de bal te vangen. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Petrecca is nu in balbezit. Lixi verovert de bal door een tackle van achteren. Lixi speelt de bal door. Náray heeft problemen om de bal te vangen. Náray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Argonz passt de bal in één keer door. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan met een sublieme pass. Náray rent richting de bal. Náray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - A.C Telefono Casa 15:0

75e minuut.
Argonz geeft een hoge lob. Ermoyan kopt de bal weg. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchiori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Parentela trapt de bal weg van het doel. Lixi met een sublieme pass. Náray rent richting de bal. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - A.C Telefono Casa 16:0

78e minuut.
Náray is nu in balbezit. Ermoyan is nu in balbezit. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Lixi passt de bal zonder na te denken. Uttenthaler heeft problemen om de bal te vangen. Uttenthaler passt de bal in één keer door. Náray rent richting de bal. Náray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - A.C Telefono Casa 17:0

80e minuut.
Coda met een sublieme pass. Daar is Christophe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Náray onderschept slim de pass. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap. Parentela bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - A.C Telefono Casa 18:0

82e minuut.
Ermoyan kopt de bal weg. Uttenthaler probeert naar een medespeler te passen. Marchiori probeert de bal met de borst te controleren. Marchiori geeft een lange en hoge pass. Náray springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - A.C Telefono Casa 19:0

84e minuut.
Klungelig pakt Tabata de bal. Argonz rent richting de bal. Argonz met een sublieme pass. Daar is Marchiori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchiori draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Náray speelt de bal door. Klungelig pakt Ermoyan de bal. Ermoyan passt de bal met de wreef. Marchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchiori haalt uit met een fantastische trap. Parentela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Marchiori is nu in balbezit. Parentela met een sublieme pass. Uttenthaler kopt de bal weg. Marchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchiori draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - A.C Telefono Casa 20:0

89e minuut.
Lixi geeft de bal voor. Daar is Grimoldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Náray is nu in balbezit. Náray haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Senna de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Senna bereikt de bal nog maar net als eerste. Senna geeft de bal voor. Juncu kopt de bal weg. Marchiori rent richting de bal. Marchiori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - A.C Telefono Casa 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5 PIOTTE F.C. 16%, A.C Telefono Casa 84%.
5 PIOTTE F.C. - A.C Telefono Casa 21:0