Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
limana Anvedi
victory Tactiek 4-3-3 ali
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
60.4 gemiddelde waardering 47.8
uitstekend Schieten matig
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen redelijk


5e minuut.
Ignjatov speelt de bal door. Podena speelt de bal door. Sepík kopt de bal weg. Duchoslav rent richting de bal. Duchoslav schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Charme bereikt de bal nog maar net als eerste. Charme geeft de bal voor. Ngọc Minh rent richting de bal. Ngọc Minh schiet op doel. Podena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - Anvedi 1:0

9e minuut.
Ranisavljević onderschept slim de pass. Ranisavljević geeft een lange en hoge pass. Duchoslav is nu in balbezit. Duchoslav draait met de bal, schiet en ... Podena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - Anvedi 2:0

11e minuut.
La Gamba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tota bereikt de bal nog maar net als eerste. Tota passt de bal met de wreef. Meneghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneghini geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Fedorenko de bal. Zagubiony is nu in balbezit. Fedorenko begaat een overtreding. Fedorenko krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Sepík bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepík passt de bal zonder na te denken. Duchoslav rent richting de bal. Duchoslav draait met de bal, schiet en ... Podena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - Anvedi 3:0

29e minuut.
Meneghini is nu in balbezit. Meneghini passt de bal met de wreef. Allescia rent richting de bal. Allescia geeft een lange en hoge pass. Lajeunesse controleert de bal met de borst. Okking verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Sepík rent richting de bal. Allescia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sepík is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ignjatov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Duchoslav is nu in balbezit. Duchoslav haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - Anvedi 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: limana 45%, Anvedi 55%.
limana - Anvedi 4:0

51e minuut.
Meneghini rent richting de bal. Bernát verovert de bal door een tackle van achteren. Bernát geeft een lange en hoge pass. Ngọc Minh is nu in balbezit. Ngọc Minh schiet op doel. Podena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Zagubiony controleert de bal met de borst. Zagubiony geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fedorenko de bal. Ngọc Minh rent richting de bal. Ngọc Minh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Charme geeft de bal voor. Ignjatov is nu in balbezit. Ignjatov probeert naar een medespeler te passen. Duchoslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchoslav schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sepík zal de hoekschop nemen. Ngọc Minh springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Lajeunesse geeft een lange en hoge pass. DeCarlo rent richting de bal. DeCarlo passt de bal zonder na te denken. Daar is Duchoslav, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duchoslav schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Zagubiony is nu in balbezit. Zagubiony passt de bal zonder na te denken. Ngọc Minh rent richting de bal. Ngọc Minh schiet op doel. Podena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - Anvedi 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: limana 45%, Anvedi 55%.
limana - Anvedi 5:0