Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anvedi limana
4-3-3 ali Tactiek victory
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
48.7 gemiddelde waardering 57.6
adequate Schieten very good
solid Passen good
adequate Verdedigen excellent


2e minuut.
Charme kopt de bal weg. Allescia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagubiony speelt de bal door. Miyoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyoshi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Allescia probeert naar een medespeler te passen. Meneghini is nu in balbezit. Meneghini passt de bal met de wreef. Allescia geeft de bal voor. La Gamba maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ignjatov met een sublieme pass. Zagubiony is nu in balbezit. Zagubiony geeft een hoge lob. Ngọc Minh is nu in balbezit. Ngọc Minh haalt uit met een fantastische trap. Marcovecchio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Sepík rent richting de bal. Sepík geeft de bal voor. Ngọc Minh kopt de bal weg. Miyoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyoshi schiet op doel. Marcovecchio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anvedi 51%, limana 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Anvedi - limana 0:0

62e minuut.
DeCarlo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tota bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boon. Boon krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Ignjatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Randazzo begaat een overtreding. Ignjatov raakt geblesseerd tijdens het duel. Oğuzata komt het veld opgelopen. Bernát komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Allescia passt de bal zonder na te denken. Meneghini is nu in balbezit. Met opzet legt Bernát zijn tegenspeler op de grond. Bernát krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Klungelig pakt Zagubiony de bal. Zagubiony geeft een lange en hoge pass. Ngọc Minh rent richting de bal. Ngọc Minh schiet op doel. Marcovecchio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Anvedi - limana 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anvedi 35%, limana 65%.
Anvedi - limana 0:1