Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dorika f.c a.s. fuorirosa
343 Tactiek kalinifta
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.3 gemiddelde waardering 36
goed Schieten redelijk
goed Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


22e minuut.
Plókai geeft een lange en hoge pass. Michellati probeert de bal met de borst te controleren. Panichini is nu in balbezit. Panichini schiet op doel. Belmonte probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dorika f.c - a.s. fuorirosa 1:0

27e minuut.
Hlavsa is nu in balbezit. Hlavsa passt de bal met de wreef. Oskierko bereikt de bal nog maar net als eerste. Finotti is nu in balbezit. Finotti draait met de bal, schiet en ... Morigi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Finotti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Reggiardi komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Jirák met een sublieme pass. Bizzarro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coburn. Coburn krijgt een gele kaart. Bizzarro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Diverio komt bij de bal en schiet. Morigi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dorika f.c 42%, a.s. fuorirosa 58%.
Dorika f.c - a.s. fuorirosa 1:0

47e minuut.
Klungelig pakt Bizzarro de bal. Üstündağ is nu in balbezit. Bizzarro verovert de bal door een tackle van achteren. Bizzarro haalt uit met een fantastische trap. Morigi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dorika f.c - a.s. fuorirosa 1:1

55e minuut.
Szulca probeert naar een medespeler te passen. Blondell geeft de bal voor. Panichini heeft problemen om de bal te vangen. Ugáz is nu in balbezit. Badalament onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Dorika f.c - a.s. fuorirosa 2:1

63e minuut.
Blondell met een sublieme pass. Daar is Panichini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Michellati. Michellati krijgt een gele kaart. Panichini raakt geblesseerd tijdens het duel. Blondell zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Panichini is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Dorika f.c - a.s. fuorirosa 3:1

75e minuut.
Badalament passt de bal in één keer door. Hlavsa probeert naar een medespeler te passen. Plókai bereikt de bal nog maar net als eerste. Plókai schiet op doel. Lai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dorika f.c - a.s. fuorirosa 4:1

79e minuut.
Coburn passt de bal in één keer door. Badalament rent richting de bal. Forrez rent richting de bal. Badalament verovert de bal door een tackle van achteren. Badalament haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Daar is Panichini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ugáz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugáz geeft een lange en hoge pass. Oskierko kopt de bal weg. Hlavsa geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Caldara de bal. Panichini is nu in balbezit. Panichini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dorika f.c - a.s. fuorirosa 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dorika f.c 43%, a.s. fuorirosa 57%.
Dorika f.c - a.s. fuorirosa 5:1