Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dorika f.c limana
343 Tactiek victory
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.5 gemiddelde waardering 59.3
good Schieten excellent
average Passen solid
good Verdedigen very good


1e minuut.
Armas met een sublieme pass. Daar is Szulca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagubiony met een sublieme pass. Ngọc Minh is nu in balbezit. Ngọc Minh draait met de bal, schiet en ... Morigi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Zagubiony is nu in balbezit. Daar is Zagubiony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagubiony passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Duchoslav de bal. Duchoslav draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Blondell de bal onder controle te krijgen. Ignjatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepík speelt de bal door. Ngọc Minh is nu in balbezit. Ngọc Minh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dorika f.c - limana 0:1

11e minuut.
Badalament rent richting de bal. Zagubiony onderschept slim de pass. Zagubiony passt de bal zonder na te denken. Ngọc Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Minh schiet op doel. De bal raakt de paal. Morigi bokst de bal weg. Paal!

17e minuut.
Plókai is nu in balbezit. Zagubiony is nu in balbezit. Zagubiony passt de bal in één keer door. Duchoslav is nu in balbezit. Duchoslav haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Armas speelt de bal door. Charme geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Panichini de bal onder controle te krijgen. Ngọc Minh is nu in balbezit. Ngọc Minh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Boon probeert naar een medespeler te passen. Zagubiony probeert naar een medespeler te passen. Duchoslav rent richting de bal. Duchoslav schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dorika f.c - limana 0:2

28e minuut.
Plókai geeft een lange en hoge pass. Okking speelt de bal door. Zagubiony kopt de bal weg. Ngọc Minh rent richting de bal. Ngọc Minh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Morigi met een harde bal richting middenveld. Boon kopt de bal weg. Duchoslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchoslav haalt uit met een fantastische trap. Morigi bokst de bal weg.

31e minuut.
Oskierko kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sepík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Boon verovert de bal door een tackle van achteren. Boon passt de bal met de wreef. Ngọc Minh rent richting de bal. Ngọc Minh schiet op doel. Na een snelle pass probeert Üstündağ de bal onder controle te krijgen. Morigi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Ignjatov probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Minh rent richting de bal. Ngọc Minh met een sublieme pass. Duchoslav is nu in balbezit. Duchoslav schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dorika f.c - limana 0:3

44e minuut.
Ranisavljević geeft de bal voor. Duchoslav is nu in balbezit. Duchoslav heeft problemen om de bal te vangen. Duchoslav draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dorika f.c - limana 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dorika f.c 71%, limana 29%.
Dorika f.c - limana 0:4

48e minuut.
Maremonti rent richting de bal. Zagubiony onderschept slim de pass. Zagubiony probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Minh is nu in balbezit. Ngọc Minh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Ngọc Minh rent richting de bal. Ngọc Minh geeft een lange en hoge pass. Oskierko probeert de bal aan de voet te houden. Duchoslav is nu in balbezit. Duchoslav haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Morigi met een harde bal richting middenveld. Sepík kopt de bal weg. Duchoslav is nu in balbezit. Ngọc Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Minh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dorika f.c - limana 0:5

62e minuut.
Blondell geeft de bal voor. Bernát probeert de bal aan de voet te houden. Sepík is nu in balbezit. Badalament bereikt de bal nog maar net als eerste. Badalament draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dorika f.c - limana 1:5

72e minuut.
Inworp. Miyoshi komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Maremonti onderschept slim de pass. Maremonti passt de bal in één keer door. Badalament rent richting de bal. Badalament haalt uit met een fantastische trap. Okking maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Zagubiony probeert de bal aan de voet te houden. Üstündağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyoshi onderschept slim de pass. Miyoshi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dorika f.c - limana 1:6

89e minuut.
Armas kopt de bal weg. Inworp. Zagubiony met de inworp. Miyoshi rent richting de bal. Miyoshi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dorika f.c 53%, limana 47%.
Dorika f.c - limana 1:6