Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 18:38
  • Competitiewedstrijd: Serie D.57 [del]
  • Stadion: DS Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 28496
DS United A.C Telefono Casa
The Classic Tactiek 433coppa
36% Balbezit 64%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
32.5 gemiddelde waardering 55.1
poor Schieten outstanding
average Passen very good
average Verdedigen very good


5e minuut.
Hudcovský draait met de bal, schiet en ... Amedali probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Coman zal de hoekschop nemen. Einstein springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Barka probeert de bal aan de voet te houden. Skrobowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skrobowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Skrobowski kan niet meer verder spelen. Priidiks komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Chalobah probeert naar een medespeler te passen. Coman is nu in balbezit. Coman geeft de bal voor. Poudal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Ruusulinna rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DS United - A.C Telefono Casa 0:1

24e minuut.
Poudal trapt de bal weg van het doel. Coman is nu in balbezit. Bosnjak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bosnjak krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coman geeft een hoge lob. Ruusulinna rent richting de bal. Ruusulinna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Einstein is nu in balbezit. Einstein passt de bal zonder na te denken. Coman is nu in balbezit. Coman geeft een lange en hoge pass. Hudcovský krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Einstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Einstein passt de bal met de wreef. Hudcovský rent richting de bal. Hudcovský haalt uit met een fantastische trap. Poudal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DS United - A.C Telefono Casa 0:2

32e minuut.
Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coman geeft een hoge lob. Einstein is nu in balbezit. Einstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DS United - A.C Telefono Casa 0:3

41e minuut.
Amedali onderschept slim de pass. Amedali geeft een lange en hoge pass. Inworp. Coman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chalobah geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DS United 62%, A.C Telefono Casa 38%.
DS United - A.C Telefono Casa 0:3

46e minuut.
Ruusulinna bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chalobah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruusulinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruusulinna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Barka kopt de bal weg. Hudcovský rent richting de bal. Hudcovský passt de bal in één keer door. Einstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Einstein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Ruusulinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruusulinna passt de bal zonder na te denken. Hudcovský heeft problemen om de bal te vangen. Hudcovský draait met de bal, schiet en ... Poudal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DS United - A.C Telefono Casa 0:4

52e minuut.
Daar is Chalobah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalobah geeft een hoge lob. Hudcovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudcovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DS United - A.C Telefono Casa 0:5

57e minuut.
Barka geeft een lange en hoge pass. Hudcovský kopt de bal weg. Ruusulinna probeert de bal met de borst te controleren. Ruusulinna haalt uit met een fantastische trap. Poudal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Einstein is nu in balbezit. Amedali rent richting de bal. Einstein onderschept slim de pass. Einstein draait met de bal, schiet en ... Poudal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DS United - A.C Telefono Casa 0:6

65e minuut.
Barka geeft een lange en hoge pass. Daar is Carlín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hudcovský is nu in balbezit. Einstein is nu in balbezit. Einstein draait met de bal, schiet en ... Poudal bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Coman neemt de hoekschop. Hudcovský maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Chalobah rent richting de bal. Chalobah geeft de bal voor. Hudcovský kopt de bal weg. Einstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Einstein haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hudcovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudcovský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Carlín geeft een hoge lob. Inworp. Coman met een snelle inworp. Chalobah is nu in balbezit. Chalobah geeft de bal voor. Poudal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Poudal neemt vlug de vrije trap. Barka rent richting de bal. Barka geeft de bal voor. Ruusulinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruusulinna schiet op doel. Poudal bokst de bal weg. Einstein rent richting de bal. Einstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DS United - A.C Telefono Casa 0:7

80e minuut.
Einstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Einstein passt de bal met de wreef. Hudcovský rent richting de bal. Hudcovský schiet op doel. Poudal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DS United - A.C Telefono Casa 0:8

81e minuut.
Dos Santos rent richting de bal. Hudcovský is nu in balbezit. Hudcovský passt de bal in één keer door. Ruusulinna rent richting de bal. Ruusulinna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Poudal niet meer kan verder spelen. Frigeri komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Ruusulinna is nu in balbezit. Chalobah bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Chalobah de bal. Chalobah geeft de bal voor. Hudcovský springt en kopt de bal. Frigeri bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
DS United - A.C Telefono Casa 0:9

86e minuut.
Priidiks speelt de bal door. Dos Santos heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Einstein zijn tegenspeler op de grond. Einstein krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DS United 73%, A.C Telefono Casa 27%.
DS United - A.C Telefono Casa 0:9