Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C Telefono Casa DS United
451 Tactiek The Classic
48% Balbezit 52%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 39.4
poor Schieten solid
weak Passen good
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Svendsen verovert de bal door een tackle van achteren. Svendsen met een sublieme pass. Enguix probeert naar een medespeler te passen. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - DS United 0:1

5e minuut.
Daar is Craia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Craia geeft een hoge lob. Wilczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczyński schiet op doel. Senna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - DS United 0:2

9e minuut.
Cábrt is nu in balbezit. Enguix onderschept slim de pass. Enguix geeft een lange en hoge pass. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - DS United 0:3

11e minuut.
Berger is nu in balbezit. Berger geeft een lange en hoge pass. Wilczyński kopt de bal weg. Craia is nu in balbezit. Craia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - DS United 0:4

12e minuut.
Johansen met een snelle inworp. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu passt de bal in één keer door. Craia rent richting de bal. Craia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - DS United 0:5

17e minuut.
Berger geeft een lange en hoge pass. Wilczyński geeft een hoge lob. Grimoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia verovert de bal door een tackle van achteren. Craia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - DS United 0:6

19e minuut.
Senna rent richting de bal. Senna geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Díaz met de inworp. Svendsen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Christophe geeft een lange en hoge pass. Inworp. Enguix met een snelle inworp. Craia is nu in balbezit. Craia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - DS United 0:7

22e minuut.
Christophe is nu in balbezit. Vairo is nu in balbezit. Vairo passt de bal zonder na te denken. Craia rent richting de bal. Craia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Senna trapt de bal weg van het doel. Svendsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Svendsen speelt de bal door. Craia rent richting de bal. Craia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Enguix is nu in balbezit. Enguix passt de bal zonder na te denken. Wilczyński rent richting de bal. Craia rent richting de bal. Craia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - DS United 0:8

32e minuut.
Svendsen verovert de bal door een tackle van achteren. Svendsen geeft een lange en hoge pass. Craia kopt de bal weg. Wilczyński rent richting de bal. Wilczyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Wilczyński rent richting de bal. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimoldi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Craia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Craia neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Díaz kopt de bal weg. Wilczyński is nu in balbezit. Wilczyński met een sublieme pass. Craia rent richting de bal. Craia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - DS United 0:9

37e minuut.
Craia passt de bal zonder na te denken. Wilczyński rent richting de bal. Wilczyński passt de bal met de wreef. Craia rent richting de bal. Craia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Berger geeft een hoge lob. Grimoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia onderschept slim de pass. Craia probeert de bal met de borst te controleren. Craia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - DS United 0:10

43e minuut.
Svendsen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Craia de bal. Christophe bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia verovert de bal door een tackle van achteren. Craia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Grimoldi kopt de bal weg. Enguix is nu in balbezit. Enguix geeft een lange en hoge pass. Wilczyński kan de bal niet met de borst controleren. Wilczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - DS United 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Telefono Casa 84%, DS United 16%.
A.C Telefono Casa - DS United 0:11

48e minuut.
Grimoldi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Enguix met de inworp. Wilczyński is nu in balbezit. Wilczyński schiet op doel. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Díaz geeft een hoge lob. Grimoldi kopt de bal weg. Klungelig pakt Coda de bal. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - DS United 0:12

51e minuut.
Svendsen is nu in balbezit. Felix onderschept slim de pass. Felix met een sublieme pass. Wilczyński is nu in balbezit. Wilczyński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Cazangiu probeert naar een medespeler te passen. Berger is nu in balbezit. Berger geeft een lange en hoge pass. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Senna bereikt de bal nog maar net als eerste. Senna geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Enguix neemt de hoekschop. Wilczyński heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Díaz onderschept slim de pass. Díaz geeft een lange en hoge pass. Grimoldi heeft problemen om de bal te vangen. Craia rent richting de bal. Craia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Díaz met een sublieme pass. Daar is Craia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Craia passt de bal in één keer door. Wilczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - DS United 0:13

60e minuut.
Craia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Skrobowski komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Coda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Skrobowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - DS United 0:14

63e minuut.
Avril geeft de bal voor. Daar is Grimoldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilczyński rent richting de bal. Skrobowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - DS United 0:15

66e minuut.
Wilczyński probeert naar een medespeler te passen. Skrobowski is nu in balbezit. Skrobowski passt de bal in één keer door. Wilczyński rent richting de bal. Wilczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Skrobowski heeft problemen om de bal te vangen. Cábrt rent richting de bal. Skrobowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Skrobowski krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Cábrt verovert de bal door een tackle van achteren. Cábrt speelt de bal door. Christophe controleert de bal met de borst. Skrobowski is nu in balbezit. Skrobowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - DS United 0:16

74e minuut.
Klungelig pakt Coda de bal. Müürsepp is nu in balbezit. Felix rent richting de bal. Skrobowski verovert de bal door een tackle van achteren. Skrobowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Grimoldi geeft de bal voor. Inworp. Enguix met de inworp. Daar is Svendsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svendsen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Senna trapt de bal weg. Vairo kopt de bal weg. Wilczyński rent richting de bal. Wilczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Coda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svendsen is nu in balbezit. Skrobowski rent richting de bal. Skrobowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Senna de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Enguix neemt de hoekschop. Klungelig pakt Christophe de bal. Skrobowski verovert de bal door een tackle van achteren. Skrobowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - DS United 0:17

88e minuut.
Svendsen rent richting de bal. Svendsen geeft de bal voor. Daar is Senna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrobowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - DS United 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Telefono Casa 74%, DS United 26%.
A.C Telefono Casa - DS United 0:18