Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
5 PIOTTE F.C. Cuordileone
karl_A 2012 Tactiek 451
43% Balbezit 57%
28% Spel op eigen helft 72%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60 gemiddelde waardering 41
uitmuntend Schieten redelijk
uitstekend Passen matig
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Kundrát geeft een hoge lob. Náray rent richting de bal. Marchiori is nu in balbezit. Marchiori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - Cuordileone 1:0

5e minuut.
Palikot probeert naar een medespeler te passen. Tabata geeft de bal voor. Náray kopt de bal weg. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Argonz onderschept slim de pass. Argonz geeft de bal voor. Marchiori kopt de bal weg. Náray is nu in balbezit. Náray schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Uttenthaler met een snelle inworp. Lixi rent richting de bal. Lixi geeft de bal voor. Náray springt en kopt de bal. Otrava maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Marchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchiori schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Otrava trapt de bal weg. Uttenthaler is nu in balbezit. Uttenthaler passt de bal zonder na te denken. Náray is nu in balbezit. Náray haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Otrava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Ciupitu rent richting de bal. Ermoyan onderschept slim de pass. Ermoyan probeert naar een medespeler te passen. Náray is nu in balbezit. Náray schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Kárpáti is nu in balbezit. Náray onderschept slim de pass. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan draait met de bal, schiet en ... Otrava maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5 PIOTTE F.C. 37%, Cuordileone 63%.
5 PIOTTE F.C. - Cuordileone 1:0

46e minuut.
Detyniecki geeft een hoge lob. Inworp. Uttenthaler met een snelle inworp. Marchiori is nu in balbezit. Marchiori geeft de bal voor. Otrava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - Cuordileone 2:0

47e minuut.
Detyniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Detyniecki geeft een hoge lob. Inworp. Kundrát zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lixi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Kundrát kopt de bal weg. Argonz is nu in balbezit. Argonz geeft de bal voor. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray haalt uit met een fantastische trap. Otrava bokst de bal weg. Paal!

50e minuut.
Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uttenthaler geeft een lange en hoge pass. Náray is nu in balbezit. Náray draait met de bal, schiet en ... Otrava probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - Cuordileone 3:0

51e minuut.
Caporaloni geeft de bal voor. Daar is Juncu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lixi geeft de bal voor. Marchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - Cuordileone 4:0

54e minuut.
Kárpáti bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray onderschept slim de pass. Marchiori is nu in balbezit. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - Cuordileone 5:0

56e minuut.
Uttenthaler met een sublieme pass. Marchiori heeft problemen om de bal te vangen. Detyniecki rent richting de bal. Marchiori is nu in balbezit. Marchiori schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Uttenthaler kopt de bal weg. Argonz met een sublieme pass. Lixi heeft problemen om de bal te vangen. Lixi geeft de bal voor. Náray maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - Cuordileone 6:0

59e minuut.
Marchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Detyniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchiori onderschept slim de pass. Marchiori draait met de bal, schiet en ... Otrava probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - Cuordileone 7:0

63e minuut.
Inworp. Uttenthaler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lixi controleert de bal met de borst. Lixi probeert naar een medespeler te passen. Marchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Marchiori rent richting de bal. Marchiori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - Cuordileone 8:0

63e minuut.
Kárpáti passt de bal zonder na te denken. Daar is Agebäck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Náray is nu in balbezit. Náray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - Cuordileone 9:0

65e minuut.
Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan rent richting de bal. Kárpáti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ermoyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ermoyan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Otrava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - Cuordileone 10:0

67e minuut.
Argonz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krejčiřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Uttenthaler verovert de bal door een tackle van achteren. Uttenthaler geeft een lange en hoge pass. Marchiori springt en kopt de bal. Otrava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - Cuordileone 11:0

68e minuut.
Ciupitu geeft een lange en hoge pass. Piscopello is nu in balbezit. Lixi verovert de bal door een tackle van achteren. Lixi geeft een hoge lob. Náray springt en kopt de bal. Otrava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Kárpáti bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray onderschept slim de pass. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap. Otrava maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - Cuordileone 12:0

70e minuut.
Krejčiřík passt de bal in één keer door. Ciupitu rent richting de bal. Ciupitu passt de bal met de wreef. Marchiori is nu in balbezit. Marchiori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Argonz geeft een hoge lob. Daar is Kárpáti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - Cuordileone 13:0

82e minuut.
Marchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchiori passt de bal zonder na te denken. Náray is nu in balbezit. Náray draait met de bal, schiet en ... Otrava werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Lixi is nu in balbezit. Lixi probeert naar een medespeler te passen. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray haalt uit met een fantastische trap. Detyniecki probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Otrava met een sublieme pass. Baotić kopt de bal weg. Uttenthaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchiori is nu in balbezit. Marchiori geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kundrát geeft de bal voor. Náray is nu in balbezit. Náray geeft de bal voor. Marchiori rent richting de bal. Marchiori haalt uit met een fantastische trap. Otrava bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5 PIOTTE F.C. 19%, Cuordileone 81%.
5 PIOTTE F.C. - Cuordileone 13:0