Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
a.s. fuorirosa Anvedi
kalinifta Tactiek 4-3-3 ali
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 12
6 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
37.5 gemiddelde waardering 47.4
adequate Schieten adequate
average Passen very good
adequate Verdedigen adequate


7e minuut.
Tota bereikt de bal nog maar net als eerste. Tota geeft de bal voor. Ugáz kopt de bal weg. Klungelig pakt Urbini de bal. Urbini haalt uit met een fantastische trap. Lai bokst de bal weg.

35e minuut.
Grava rent richting de bal. Diverio is nu in balbezit. Diverio geeft een lange en hoge pass. Jirák rent richting de bal. Jirák geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Urbini kopt de bal weg. La Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Michellati begaat een overtreding. La Gamba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Meneghini wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Lai trapt de bal weg van het doel. Urbini kopt de bal weg. Klungelig pakt Caldara de bal. La Gamba rent richting de bal. La Gamba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: a.s. fuorirosa 77%, Anvedi 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
a.s. fuorirosa - Anvedi 0:0

56e minuut.
Forrez verovert de bal door een tackle van achteren. Tota rent richting de bal. Tota probeert naar een medespeler te passen. La Gamba rent richting de bal. La Gamba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Urbini speelt de bal door. Tota is nu in balbezit. Forrez begaat een overtreding. Tota moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tota kan niet meer verder spelen. Gandolfi komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Bevilacqua probeert naar een medespeler te passen. Urbini is nu in balbezit. Urbini passt de bal in één keer door. Gandolfi heeft problemen om de bal te vangen. Gandolfi geeft een lange en hoge pass. Lai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Gandolfi met een sublieme pass. Urbini heeft problemen om de bal te vangen. Urbini probeert naar een medespeler te passen. La Gamba rent richting de bal. La Gamba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bevilacqua probeert naar een medespeler te passen. Meneghini heeft problemen om de bal te vangen. Diverio begaat een overtreding. Meneghini roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Meneghini kan niet meer verder spelen. Randazzo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: a.s. fuorirosa 82%, Anvedi 18%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
a.s. fuorirosa - Anvedi 0:0