Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C Telefono Casa Dorika f.c
433coppa Tactiek 343
51% Balbezit 49%
31% Spel op eigen helft 69%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 47.3
outstanding Schieten good
very good Passen adequate
excellent Verdedigen good


3e minuut.
Oskierko passt de bal zonder na te denken. Chalobah is nu in balbezit. Chalobah probeert naar een medespeler te passen. Ruusulinna rent richting de bal. Ruusulinna haalt uit met een fantastische trap. Morigi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Armas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Coman met de inworp. Chalobah geeft een lange en hoge pass. Einstein krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Hudcovský passt de bal met de wreef. Ruusulinna rent richting de bal. Ruusulinna passt de bal in één keer door. Einstein is nu in balbezit. Einstein haalt uit met een fantastische trap. Morigi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Ruusulinna is nu in balbezit. Chalobah speelt de bal door. Einstein rent richting de bal. Hudcovský is nu in balbezit. Hudcovský haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Morigi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Üstündağ geeft een hoge lob. Coman is nu in balbezit. Coman geeft een hoge lob. Einstein is nu in balbezit. Einstein draait met de bal, schiet en ... Morigi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Einstein passt de bal met de wreef. Hudcovský is nu in balbezit. Ruusulinna rent richting de bal. Ruusulinna draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Barka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Badalament. Barka raakt geblesseerd tijdens het duel. Barka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Armas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Einstein is nu in balbezit. Einstein haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Üstündağ onderschept slim de pass. Morigi rent richting de bal. Morigi geeft de bal voor. Coman geeft de bal voor. Ruusulinna springt en kopt de bal. Morigi bokst de bal weg.

27e minuut.
Coman passt de bal zonder na te denken. Einstein met een sublieme pass. Ruusulinna is nu in balbezit. Ruusulinna haalt uit met een fantastische trap. Morigi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - Dorika f.c 1:0

29e minuut.
Armas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coman speelt de bal door. Einstein rent richting de bal. Hudcovský rent richting de bal. Hudcovský schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Armas geeft de bal voor. Inworp. Coman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chalobah rent richting de bal. Chalobah geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ruusulinna springt en kopt de bal. Morigi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - Dorika f.c 2:0

34e minuut.
Coman passt de bal zonder na te denken. Einstein is nu in balbezit. Einstein passt de bal met de wreef. Hudcovský rent richting de bal. Hudcovský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Coman met de inworp. Chalobah met een sublieme pass. Hudcovský heeft problemen om de bal te vangen. Hudcovský draait met de bal, schiet en ... Morigi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - Dorika f.c 3:0

43e minuut.
Kanál verovert de bal door een tackle van achteren. Kanál geeft een lange en hoge pass. Daar is Üstündağ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hudcovský is nu in balbezit. Hudcovský haalt uit met een fantastische trap. Morigi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Telefono Casa 27%, Dorika f.c 73%.
A.C Telefono Casa - Dorika f.c 3:0

58e minuut.
Einstein rent richting de bal. Hudcovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Einstein rent richting de bal. Ruusulinna rent richting de bal. Ruusulinna draait met de bal, schiet en ... Morigi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hudcovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudcovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - Dorika f.c 4:0

58e minuut.
Panichini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Plókai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hudcovský is nu in balbezit. Ruusulinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruusulinna passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Hudcovský rent richting de bal. Hudcovský passt de bal in één keer door. Einstein rent richting de bal. Einstein haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Chalobah met een snelle inworp. Coman is nu in balbezit. Coman geeft een lange en hoge pass. Einstein rent richting de bal. Einstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - Dorika f.c 5:0

66e minuut.
Panichini probeert naar een medespeler te passen. Plókai heeft problemen om de bal te vangen. Ruusulinna is nu in balbezit. Ruusulinna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ruusulinna passt de bal met de wreef. Coman speelt de bal door. Hudcovský is nu in balbezit. Hudcovský draait met de bal, schiet en ... Morigi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - Dorika f.c 6:0

74e minuut.
Morigi trapt de bal weg van het doel. Barka kopt de bal weg. Hudcovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Einstein rent richting de bal. Einstein draait met de bal, schiet en ... Morigi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Plókai kopt de bal weg. Barka geeft een lange en hoge pass. Coburn heeft problemen om de bal te vangen. Hudcovský is nu in balbezit. Hudcovský schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Plókai is nu in balbezit. Chalobah onderschept slim de pass. Chalobah speelt de bal door. Ruusulinna rent richting de bal. Ruusulinna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Coman met een sublieme pass. Einstein speelt de bal door. Üstündağ is nu in balbezit. Hudcovský onderschept slim de pass. Hudcovský draait met de bal, schiet en ... Morigi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - Dorika f.c 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Telefono Casa 35%, Dorika f.c 65%.
A.C Telefono Casa - Dorika f.c 7:0