Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anvedi Cuordileone
4-3-3 ali Tactiek 433
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.8 gemiddelde waardering 41
adequate Schieten adequate
good Passen weak
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Allescia geeft een lange en hoge pass. Caporaloni rent richting de bal. Caporaloni passt de bal in één keer door. Sagalés is nu in balbezit. Sagalés schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marcovecchio trapt de bal weg van het doel. Allescia kopt de bal weg. Klungelig pakt La Gamba de bal. La Gamba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Allescia rent richting de bal. Allescia passt de bal zonder na te denken. La Gamba is nu in balbezit. La Gamba schiet op doel. Krušlin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Anvedi - Cuordileone 1:0

35e minuut.
Frau speelt de bal door. Randazzo is nu in balbezit. Barazzutti geeft een hoge lob. Sagalés is nu in balbezit. Sagalés schiet op doel. Marcovecchio bokst de bal weg.

38e minuut.
La Gamba passt de bal zonder na te denken. Allescia is nu in balbezit. Allescia passt de bal met de wreef. La Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. La Gamba schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anvedi 48%, Cuordileone 52%.
Anvedi - Cuordileone 1:0

48e minuut.
Krejčiřík controleert de bal met de borst. Fedorenko onderschept slim de pass. Fedorenko speelt de bal door. La Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. La Gamba draait met de bal, schiet en ... Krušlin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Krejčiřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Allescia begaat een overtreding. Krejčiřík is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krejčiřík met een snel genomen vrije trap. Mannaerts probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Allescia geeft een lange en hoge pass. Gandolfi kopt de bal weg. Bevilacqua heeft problemen om de bal te vangen. Caravela is nu in balbezit. Caravela schiet op doel. Marcovecchio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mannaerts rent richting de bal. Mannaerts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Anvedi - Cuordileone 1:1

66e minuut.
Randazzo rent richting de bal. Randazzo passt de bal met de wreef. La Gamba is nu in balbezit. La Gamba schiet op doel. Stábile probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Stábile de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fedorenko zal de hoekschop nemen. Allescia is nu in balbezit. Allescia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Piscopello is nu in balbezit. Allescia verovert de bal door een tackle van achteren. Allescia speelt de bal door. La Gamba rent richting de bal. La Gamba schiet op doel. Krušlin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Anvedi - Cuordileone 2:1

77e minuut.
Fedorenko is nu in balbezit. Krejčiřík verovert de bal door een tackle van achteren. Krejčiřík speelt de bal door. Abbadessa onderschept slim de pass. Caravela is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bracone geeft een hoge lob. Allescia kopt de bal weg. La Gamba heeft problemen om de bal te vangen. La Gamba schiet op doel. Stábile probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krušlin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anvedi 40%, Cuordileone 60%.
Anvedi - Cuordileone 2:1