Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
a.s. fuorirosa 5 PIOTTE F.C.
kalinifta Tactiek karl_A 2012
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 30
6 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
40.4 gemiddelde waardering 55.5
redelijk Schieten uitmuntend
zwak Passen uitstekend
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Michellati met een sublieme pass. Lixi rent richting de bal. Lixi passt de bal zonder na te denken. Náray rent richting de bal. Náray draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Ugáz geeft een hoge lob. Tabata kopt de bal weg. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ermoyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caldara. Ermoyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Uttenthaler met een snel genomen vrije trap. Marchiori krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
a.s. fuorirosa - 5 PIOTTE F.C. 0:1

11e minuut.
Argonz rent richting de bal. Argonz geeft de bal voor. Náray is nu in balbezit. Náray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
a.s. fuorirosa - 5 PIOTTE F.C. 0:2

12e minuut.
Náray rent richting de bal. Daveri begaat een overtreding. Náray is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Argonz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Belmonte rent richting de bal. Marchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchiori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
a.s. fuorirosa - 5 PIOTTE F.C. 0:3

14e minuut.
Argonz geeft de bal voor. Lai met een sublieme pass. Uttenthaler is nu in balbezit. Uttenthaler geeft een hoge lob. Ermoyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daveri geeft een hoge lob. Argonz kopt de bal weg. Marchiori is nu in balbezit. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrez rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
a.s. fuorirosa - 5 PIOTTE F.C. 0:4

25e minuut.
Lixi met een snelle inworp. Uttenthaler geeft een lange en hoge pass. Náray rent richting de bal. Náray schiet op doel. Lai probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Argonz met een snelle inworp. Lixi geeft de bal voor. Marchiori maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
a.s. fuorirosa - 5 PIOTTE F.C. 0:5

35e minuut.
Lixi rent richting de bal. Lixi passt de bal in één keer door. Náray rent richting de bal. Náray schiet op doel. Lai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
a.s. fuorirosa - 5 PIOTTE F.C. 0:6

36e minuut.
Marchiori passt de bal zonder na te denken. Uttenthaler heeft problemen om de bal te vangen. Uttenthaler geeft de bal voor. Náray rent richting de bal. Náray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
a.s. fuorirosa - 5 PIOTTE F.C. 0:7

37e minuut.
Michellati speelt de bal door. Lixi rent richting de bal. Lixi passt de bal in één keer door. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Lixi rent richting de bal. Lixi passt de bal in één keer door. Marchiori rent richting de bal. Marchiori draait met de bal, schiet en ... Lai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
a.s. fuorirosa - 5 PIOTTE F.C. 0:8

40e minuut.
Daveri rent richting de bal. Daveri passt de bal met de wreef. Forrez probeert de bal aan de voet te houden. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Uttenthaler geeft een lange en hoge pass. Ermoyan is nu in balbezit. Caldara legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ermoyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Ermoyan neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Lai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap. Lai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
a.s. fuorirosa - 5 PIOTTE F.C. 0:9

42e minuut.
Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Michellati begaat een overtreding. Náray is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Argonz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ermoyan kopt de bal weg. Uttenthaler is nu in balbezit. Uttenthaler geeft de bal voor. Lai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: a.s. fuorirosa 82%, 5 PIOTTE F.C. 18%.
a.s. fuorirosa - 5 PIOTTE F.C. 0:9

50e minuut.
Náray heeft problemen om de bal te vangen. Marchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray is nu in balbezit. Náray draait met de bal, schiet en ... Lai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
a.s. fuorirosa - 5 PIOTTE F.C. 0:10

56e minuut.
Argonz probeert naar een medespeler te passen. Lixi met een sublieme pass. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray haalt uit met een fantastische trap. Lai probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Forrez rent richting de bal. Lixi verovert de bal door een tackle van achteren. Lixi geeft een lange en hoge pass. Ermoyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Lai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
a.s. fuorirosa - 5 PIOTTE F.C. 0:11

58e minuut.
Daveri probeert naar een medespeler te passen. Diverio rent richting de bal. Diverio passt de bal met de wreef. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Marchiori controleert de bal met de borst. Ugáz is nu in balbezit. Marchiori onderschept slim de pass. Marchiori haalt uit met een fantastische trap. Lai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Argonz passt de bal in één keer door. Juncu rent richting de bal. Juncu geeft een hoge lob. Lixi is nu in balbezit. Lixi geeft een hoge lob. Lai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Náray rent richting de bal. Náray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
a.s. fuorirosa - 5 PIOTTE F.C. 0:12

70e minuut.
Lixi rent richting de bal. Daar is Lixi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lixi met een sublieme pass. Uttenthaler geeft een lange en hoge pass. Ermoyan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrez is nu in balbezit. Náray onderschept slim de pass. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan schiet op doel. Lai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ugáz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Uttenthaler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ermoyan springt en kopt de bal. Lai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Diverio rent richting de bal. Uttenthaler verovert de bal door een tackle van achteren. Uttenthaler speelt de bal door. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap. Lai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
a.s. fuorirosa - 5 PIOTTE F.C. 0:13

84e minuut.
Lai probeert naar een medespeler te passen. Michellati kopt de bal weg. Forrez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan schiet op doel. Lai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Lixi onderschept slim de pass. Lixi passt de bal met de wreef. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap. Lai probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: a.s. fuorirosa 70%, 5 PIOTTE F.C. 30%.
a.s. fuorirosa - 5 PIOTTE F.C. 0:13