Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dorika f.c 5 PIOTTE F.C.
343 Tactiek karl_A 2012
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.4 gemiddelde waardering 59.2
good Schieten outstanding
adequate Passen very good
solid Verdedigen very good


8e minuut.
Lixi probeert naar een medespeler te passen. Marchiori rent richting de bal. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray haalt uit met een fantastische trap. Morigi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dorika f.c - 5 PIOTTE F.C. 0:1

10e minuut.
Granados met een sublieme pass. Oskierko speelt de bal door. Lixi rent richting de bal. Lixi geeft een hoge lob. Náray krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marchiori rent richting de bal. Paal! Marchiori rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dorika f.c - 5 PIOTTE F.C. 0:2

15e minuut.
Granados rent richting de bal. Granados passt de bal in één keer door. Marchiori rent richting de bal. Marchiori draait met de bal, schiet en ... Morigi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dorika f.c - 5 PIOTTE F.C. 0:3

17e minuut.
Inworp. Szulca met de inworp. Argonz verovert de bal door een tackle van achteren. Plókai is nu in balbezit. Plókai geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Náray probeert naar een medespeler te passen. Marchiori speelt de bal door. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap. Morigi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dorika f.c - 5 PIOTTE F.C. 0:4

22e minuut.
Klungelig pakt Granados de bal. Granados passt de bal zonder na te denken. Lixi geeft een lange en hoge pass. Ermoyan krijgt zijn hoofd ertegen. Morigi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dorika f.c - 5 PIOTTE F.C. 0:5

24e minuut.
Tabata rent richting de bal. Tabata geeft de bal voor. Marchiori kopt de bal weg. Náray heeft problemen om de bal te vangen. Náray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dorika f.c - 5 PIOTTE F.C. 0:6

29e minuut.
Armas probeert naar een medespeler te passen. Argonz bereikt de bal nog maar net als eerste. Argonz geeft een hoge lob. Marchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchiori draait met de bal, schiet en ... Morigi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Náray is nu in balbezit. Náray schiet op doel. Morigi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Argonz geeft de bal voor. Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray verovert de bal door een tackle van achteren. Náray draait met de bal, schiet en ... Morigi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dorika f.c - 5 PIOTTE F.C. 0:7

44e minuut.
Lixi is nu in balbezit. Lixi geeft een lange en hoge pass. Marchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchiori schiet op doel. Morigi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dorika f.c - 5 PIOTTE F.C. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dorika f.c 53%, 5 PIOTTE F.C. 47%.
Dorika f.c - 5 PIOTTE F.C. 0:8

50e minuut.
Juncu met een sublieme pass. Lixi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixi passt de bal met de wreef. Náray heeft problemen om de bal te vangen. Náray haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Argonz verovert de bal door een tackle van achteren. Argonz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Marchiori de bal. Náray is nu in balbezit. Náray schiet op doel. Morigi bokst de bal weg. Üstündağ geeft een lange en hoge pass. Plókai is nu in balbezit. Met opzet legt Kundrát zijn tegenspeler op de grond. Kundrát krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Lixi probeert naar een medespeler te passen. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstündağ is nu in balbezit. Ermoyan onderschept slim de pass. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap. Morigi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dorika f.c - 5 PIOTTE F.C. 0:9

63e minuut.
Lixi rent richting de bal. Lixi probeert naar een medespeler te passen. Náray rent richting de bal. Náray haalt uit met een fantastische trap. Morigi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dorika f.c - 5 PIOTTE F.C. 0:10

72e minuut.
Klungelig pakt Juncu de bal. Juncu speelt de bal door. Granados probeert naar een medespeler te passen. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan schiet op doel. Morigi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Granados verovert de bal door een tackle van achteren. Granados geeft een lange en hoge pass. Daar is Oskierko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Hlavsa is nu in balbezit. Hlavsa passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Plókai de bal onder controle te krijgen. Hlavsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlavsa geeft de bal voor. Kulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Inworp. Granados met een snelle inworp. Argonz bereikt de bal nog maar net als eerste. Argonz geeft de bal voor. Ermoyan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Granados met een snelle inworp. Lixi rent richting de bal. Lixi geeft een lange en hoge pass. Náray springt en kopt de bal. Morigi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dorika f.c - 5 PIOTTE F.C. 0:11

85e minuut.
Oskierko heeft problemen om de bal te vangen. Lixi verovert de bal door een tackle van achteren. Lixi passt de bal in één keer door. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kulić speelt de bal door. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados probeert naar een medespeler te passen. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dorika f.c 65%, 5 PIOTTE F.C. 35%.
Dorika f.c - 5 PIOTTE F.C. 0:11