Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
limana Cuordileone
victory Tactiek 433
55% Balbezit 45%
23% Spel op eigen helft 77%
43 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 40.1
formidabel Schieten redelijk
goed Passen zwak
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Ignjatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barazzutti rent richting de bal. Ignjatov verovert de bal door een tackle van achteren. Ignjatov geeft een hoge lob. Ngọc Minh krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - Cuordileone 1:0

4e minuut.
Duchoslav onderschept slim de pass. Duchoslav passt de bal zonder na te denken. Sepík probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Minh rent richting de bal. Ngọc Minh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Boon geeft een lange en hoge pass. Duchoslav kopt de bal weg. Klungelig pakt Ngọc Minh de bal. Ngọc Minh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
limana - Cuordileone 2:0

8e minuut.
Duchoslav passt de bal in één keer door. Ngọc Minh rent richting de bal. Ngọc Minh passt de bal zonder na te denken. Duchoslav is nu in balbezit. Duchoslav haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Stábile geeft de bal voor. Mannaerts heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Boon zijn tegenspeler op de grond. Boon is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

10e minuut.
Piscopello met de inworp. Mannaerts geeft de bal voor. Sagalés probeert de bal aan de voet te houden. Baotić rent richting de bal. Baotić schiet op doel. Okking kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Sepík speelt de bal door. Klungelig pakt Duchoslav de bal. Duchoslav met een sublieme pass. Ngọc Minh is nu in balbezit. Ngọc Minh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Sepík probeert naar een medespeler te passen. Duchoslav is nu in balbezit. Duchoslav passt de bal met de wreef. Ngọc Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Minh schiet op doel. Otrava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Sepík geeft de bal voor. Caravela kopt de bal weg. Daar is Barazzutti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duchoslav is nu in balbezit. Duchoslav draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Otrava trapt de bal weg. Sepík kopt de bal weg. Duchoslav is nu in balbezit. Duchoslav draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sagalés heeft problemen om de bal te vangen. Caporaloni probeert naar een medespeler te passen. Ignjatov met een sublieme pass. Duchoslav rent richting de bal. Duchoslav geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Sagalés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignjatov verovert de bal door een tackle van achteren. Ignjatov geeft een hoge lob. Duchoslav is nu in balbezit. Duchoslav schiet op doel. Otrava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Duchoslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchoslav haalt uit met een fantastische trap. Paal!

25e minuut.
Ignjatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjatov geeft de bal voor. Klungelig pakt Caravela de bal. Ngọc Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Minh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ngọc Minh rent richting de bal. Ngọc Minh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
limana - Cuordileone 3:0

31e minuut.
Sagalés passt de bal met de wreef. Mannaerts is nu in balbezit. Sepík begaat een overtreding. Sepík krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Sepík onderschept slim de pass. Sepík passt de bal in één keer door. Duchoslav rent richting de bal. Duchoslav draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
limana - Cuordileone 4:0

38e minuut.
Sepík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ignjatov speelt de bal door. Ngọc Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Minh draait met de bal, schiet en ... Otrava maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - Cuordileone 5:0

40e minuut.
Ranisavljević verovert de bal door een tackle van achteren. Ignjatov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baotić. Baotić krijgt een gele kaart. Ignjatov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ignjatov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Duchoslav rent richting de bal. Duchoslav schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - Cuordileone 6:0

43e minuut.
Bernát onderschept slim de pass. Bernát geeft een lange en hoge pass. Ngọc Minh krijgt zijn hoofd ertegen. Duchoslav springt en kopt de bal. Otrava maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - Cuordileone 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: limana 24%, Cuordileone 76%.
limana - Cuordileone 7:0

47e minuut.
Ignjatov verovert de bal door een tackle van achteren. Ignjatov geeft de bal voor. Ngọc Minh rent richting de bal. Ngọc Minh haalt uit met een fantastische trap. Otrava maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - Cuordileone 8:0

50e minuut.
Ngọc Minh speelt de bal door. Duchoslav rent richting de bal. Stábile begaat een overtreding. Duchoslav raakt geblesseerd tijdens het duel. Ignjatov komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ignjatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjatov passt de bal zonder na te denken. Duchoslav is nu in balbezit. Duchoslav geeft een lange en hoge pass. Ngọc Minh maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - Cuordileone 9:0

53e minuut.
Daar is Lajeunesse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lajeunesse geeft de bal voor. Klungelig pakt Barazzutti de bal. Duchoslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchoslav draait met de bal, schiet en ... Otrava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Bernát geeft de bal voor. Duchoslav is nu in balbezit. Duchoslav passt de bal in één keer door. Ngọc Minh heeft problemen om de bal te vangen. Ngọc Minh schiet op doel. Otrava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - Cuordileone 10:0

58e minuut.
Ngọc Minh geeft een hoge lob. Duchoslav is nu in balbezit. Stábile legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Duchoslav is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Duchoslav neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Otrava bokst de bal weg. Duchoslav is nu in balbezit. Duchoslav schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - Cuordileone 11:0

61e minuut.
Stábile rent richting de bal. Stábile geeft een lange en hoge pass. Bernát kopt de bal weg. Duchoslav rent richting de bal. Duchoslav haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Stábile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngọc Minh rent richting de bal. Ngọc Minh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - Cuordileone 12:0

61e minuut.
Solano komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Oğuzata met een sublieme pass. Sepík bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepík passt de bal zonder na te denken. Duchoslav is nu in balbezit. Duchoslav draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ngọc Minh is nu in balbezit. Ngọc Minh haalt uit met een fantastische trap. Otrava probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Krejčiřík geeft een hoge lob. Inworp. Sepík met de inworp. Ignjatov geeft een hoge lob. Ngọc Minh krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Otrava met een harde bal richting middenveld. Duchoslav is nu in balbezit. Duchoslav schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Otrava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Otrava met een sublieme pass. Sepík kopt de bal weg. Duchoslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchoslav draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
limana - Cuordileone 13:0

69e minuut.
Krejčiřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepík onderschept slim de pass. Sepík geeft een hoge lob. Ngọc Minh rent richting de bal. Ngọc Minh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
limana - Cuordileone 14:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miyoshi komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Sagalés is nu in balbezit. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Solano geeft een lange en hoge pass. Miyoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyoshi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Otrava trapt de bal weg van het doel. Duchoslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchoslav haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ignjatov geeft een lange en hoge pass. Otrava met een sublieme pass. Sepík kopt de bal weg. Duchoslav is nu in balbezit. Duchoslav draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Piscopello kopt de bal weg. Inworp. Sepík met een snelle inworp. Ignjatov rent richting de bal. Ignjatov geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Pipar geeft een hoge lob. Stábile probeert de bal aan de voet te houden. Duchoslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchoslav schiet op doel. Otrava maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - Cuordileone 15:0

89e minuut.
Mannaerts passt de bal zonder na te denken. Sepík probeert de bal met de borst te controleren. Bernát met een sublieme pass. Duchoslav rent richting de bal. Duchoslav schiet op doel. Otrava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Miyoshi rent richting de bal. Miyoshi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - Cuordileone 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: limana 21%, Cuordileone 79%.
limana - Cuordileone 16:0