Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
a.s. fuorirosa A.C Telefono Casa
kalinifta Tactiek 433coppa
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
39.6 gemiddelde waardering 62.9
redelijk Schieten uitmuntend
zwak Passen zeer goed
redelijk Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Chalobah onderschept slim de pass. Chalobah geeft de bal voor. Belmonte kopt de bal weg. Einstein rent richting de bal. Einstein probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Barka passt de bal in één keer door. Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coman geeft een hoge lob. Ruusulinna is nu in balbezit. Ruusulinna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Barka rent richting de bal. Barka geeft een hoge lob. Einstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Einstein draait met de bal, schiet en ... Lai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Diverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Diverio geeft de bal voor. Daar is Janvier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bizzarro rent richting de bal. Bizzarro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Coman onderschept slim de pass. Coman geeft een lange en hoge pass. Hudcovský is nu in balbezit. Hudcovský schiet op doel. Lai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
a.s. fuorirosa - A.C Telefono Casa 0:1

13e minuut.
Einstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Einstein speelt de bal door. Ruusulinna is nu in balbezit. Ruusulinna haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
a.s. fuorirosa - A.C Telefono Casa 0:2

20e minuut.
Coman rent richting de bal. Coman speelt de bal door. Chalobah met een sublieme pass. Einstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Einstein schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hudcovský rent richting de bal. Hudcovský draait met de bal, schiet en ... Lai bokst de bal weg.

25e minuut.
Caldara bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudcovský verovert de bal door een tackle van achteren. Hudcovský passt de bal zonder na te denken. Ruusulinna is nu in balbezit. Ruusulinna draait met de bal, schiet en ... Lai bokst de bal weg.

28e minuut.
Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coman met een sublieme pass. Chalobah bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalobah geeft een hoge lob. Ruusulinna krijgt zijn hoofd ertegen. Lai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Einstein rent richting de bal. Einstein schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Ruusulinna passt de bal zonder na te denken. Coman rent richting de bal. Coman passt de bal zonder na te denken. Hudcovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudcovský geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Chalobah bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalobah geeft een hoge lob. Hudcovský kopt de bal weg. Einstein rent richting de bal. Einstein haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Einstein is nu in balbezit. Einstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
a.s. fuorirosa - A.C Telefono Casa 0:3

38e minuut.
Daar is Daveri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daveri speelt de bal door. Klungelig pakt Forrez de bal. Ruusulinna onderschept slim de pass. Ruusulinna schiet op doel. Lai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
a.s. fuorirosa - A.C Telefono Casa 0:4

42e minuut.
Ruusulinna geeft de bal voor. Lai probeert naar een medespeler te passen. Chalobah kopt de bal weg. Ruusulinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruusulinna draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Fernandes geeft een lange en hoge pass. Hudcovský kan de bal niet met de borst controleren. Einstein is nu in balbezit. Einstein schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: a.s. fuorirosa 70%, A.C Telefono Casa 30%.
a.s. fuorirosa - A.C Telefono Casa 0:4

53e minuut.
Coman probeert naar een medespeler te passen. Ugáz heeft problemen om de bal te vangen. Einstein verovert de bal door een tackle van achteren. Einstein draait met de bal, schiet en ... Lai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
a.s. fuorirosa - A.C Telefono Casa 0:5

56e minuut.
Caldara geeft de bal voor. Chalobah kopt de bal weg. Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Einstein is nu in balbezit. Einstein schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Coman geeft een lange en hoge pass. Einstein is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caldara. Einstein is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hudcovský neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Lai bokst de bal weg.

70e minuut.
Barka verovert de bal door een tackle van achteren. Barka geeft een hoge lob. Hudcovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Einstein is nu in balbezit. Einstein draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hudcovský is nu in balbezit. Hudcovský haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Chalobah passt de bal zonder na te denken. Ruusulinna is nu in balbezit. Caldara rent richting de bal. Ruusulinna verovert de bal door een tackle van achteren. Ruusulinna geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Chalobah geeft een hoge lob. Belmonte kan de bal niet met de borst controleren. Ugáz bereikt de bal nog maar net als eerste. Einstein verovert de bal door een tackle van achteren. Einstein schiet op doel. Lai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
a.s. fuorirosa - A.C Telefono Casa 0:6

85e minuut.
Forrez geeft een hoge lob. Coman kopt de bal weg. Ugáz is nu in balbezit. Einstein onderschept slim de pass. Einstein haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: a.s. fuorirosa 67%, A.C Telefono Casa 33%.
a.s. fuorirosa - A.C Telefono Casa 0:6