Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C Telefono Casa a.s. fuorirosa
451 Tactiek kalinifta
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 34.8
poor Schieten good
weak Passen weak
weak Verdedigen average


4e minuut.
McLeish speelt de bal door. Michellati kopt de bal weg. Daar is Christophe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bizzarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzarro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Petrecca bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrecca met een sublieme pass. Ugáz met een sublieme pass. Finotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Finotti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Finotti is nu in balbezit. Finotti passt de bal in één keer door. Bizzarro rent richting de bal. Bizzarro schiet op doel. McLeish probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - a.s. fuorirosa 0:1

22e minuut.
McLeish probeert naar een medespeler te passen. Diverio kopt de bal weg. Klungelig pakt Senna de bal. Bizzarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzarro haalt uit met een fantastische trap. McLeish bokst de bal weg.

28e minuut.
Cábrt is nu in balbezit. Diverio onderschept slim de pass. Coda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coda krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Cazangiu geeft de bal voor. Diverio kopt de bal weg. Klungelig pakt Grimoldi de bal. Bizzarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzarro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daveri passt de bal met de wreef. Jirák is nu in balbezit. Jirák passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bizzarro de bal. Bizzarro draait met de bal, schiet en ... McLeish kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jirák rent richting de bal. Paal!

36e minuut.
Daveri kopt de bal weg. Bizzarro is nu in balbezit. Bizzarro met een sublieme pass. Finotti rent richting de bal. Finotti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Senna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jirák is nu in balbezit. Jirák draait met de bal, schiet en ... McLeish verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Finotti geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Grimoldi de bal onder controle te krijgen. Bizzarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzarro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - a.s. fuorirosa 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Telefono Casa 63%, a.s. fuorirosa 37%.
A.C Telefono Casa - a.s. fuorirosa 0:2

46e minuut.
Jirák rent richting de bal. Jirák passt de bal in één keer door. Michellati geeft een hoge lob. Bizzarro rent richting de bal. Bizzarro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Grimoldi onderschept slim de pass. Christophe rent richting de bal. Finotti onderschept slim de pass. Bizzarro rent richting de bal. Bizzarro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
McLeish trapt de bal weg van het doel. Diverio kopt de bal weg. Daar is Bizzarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Finotti rent richting de bal. Finotti schiet op doel. McLeish verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Johansen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daveri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jirák rent richting de bal. Jirák geeft de bal voor. De bal raakt de paal. McLeish bokst de bal weg.

59e minuut.
Christophe heeft problemen om de bal te vangen. Christophe geeft een lange en hoge pass. Michellati bereikt de bal nog maar net als eerste. Michellati geeft een lange en hoge pass. Daveri met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Daveri geeft een lange en hoge pass. Grimoldi kopt de bal weg. Jirák met een sublieme pass. Bizzarro heeft problemen om de bal te vangen. Bizzarro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Senna is nu in balbezit. Bizzarro onderschept slim de pass. Grimoldi is nu in balbezit. Bizzarro onderschept slim de pass. Bizzarro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Finotti is nu in balbezit. Finotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - a.s. fuorirosa 0:3

73e minuut.
Jirák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirák probeert naar een medespeler te passen. Bizzarro heeft problemen om de bal te vangen. Jirák rent richting de bal. Jirák haalt uit met een fantastische trap. McLeish bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Daveri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cazangiu probeert naar een medespeler te passen. Michellati speelt de bal door. Bizzarro rent richting de bal. Bizzarro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Telefono Casa 74%, a.s. fuorirosa 26%.
A.C Telefono Casa - a.s. fuorirosa 0:3