Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anvedi Dorika f.c
4-3-3 ali Tactiek 343
40% Balbezit 60%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.5 gemiddelde waardering 48.8
adequate Schieten solid
good Passen good
average Verdedigen good


6e minuut.
Randazzo kopt de bal weg. La Gamba rent richting de bal. Armas is nu in balbezit. La Gamba verovert de bal door een tackle van achteren. La Gamba schiet op doel. Morigi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Badalament rent richting de bal. Urbini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Badalament raakt geblesseerd tijdens het duel. Coburn zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Plókai rent richting de bal. Plókai draait met de bal, schiet en ... Marcovecchio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fedorenko met de inworp. La Gamba is nu in balbezit. La Gamba haalt uit met een fantastische trap. Morigi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anvedi - Dorika f.c 1:0

20e minuut.
Plókai geeft een lange en hoge pass. Urbini onderschept slim de pass. Szulca is nu in balbezit. Szulca geeft een lange en hoge pass. Plókai maakt een snoekduik en kopt de bal. Marcovecchio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Hlavsa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maremonti komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Szulca met een snelle inworp. Bevilacqua rent richting de bal. Plókai onderschept slim de pass. Plókai passt de bal zonder na te denken. Maremonti geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anvedi 62%, Dorika f.c 38%.
Anvedi - Dorika f.c 1:0

47e minuut.
DeCarlo geeft een lange en hoge pass. Oskierko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskierko passt de bal met de wreef. Badalament is nu in balbezit. Badalament draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Anvedi - Dorika f.c 1:1

64e minuut.
Maremonti speelt de bal door. Coburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Coburn passt de bal in één keer door. Daar is Szulca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szulca geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Daar is La Gamba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coburn rent richting de bal. Coburn geeft de bal voor. Badalament is nu in balbezit. Badalament schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Oskierko speelt de bal door. Szulca bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulca geeft een lange en hoge pass. Panichini rent richting de bal. Panichini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Marcovecchio met een sublieme pass. Coburn kopt de bal weg. Plókai rent richting de bal. Plókai haalt uit met een fantastische trap. Marcovecchio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anvedi - Dorika f.c 1:2

87e minuut.
Randazzo passt de bal zonder na te denken. Plókai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bevilacqua tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bevilacqua krijgt een gele kaart. Plókai raakt geblesseerd tijdens het duel. Coburn zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Randazzo passt de bal met de wreef. DeCarlo is nu in balbezit. DeCarlo speelt de bal door. La Gamba rent richting de bal. La Gamba haalt uit met een fantastische trap. Morigi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anvedi 63%, Dorika f.c 37%.
Anvedi - Dorika f.c 1:2