Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dorika f.c Anvedi
343 Tactiek 4-3-3 ali
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 47.3
solid Schieten adequate
adequate Passen solid
good Verdedigen average


13e minuut.
Maremonti geeft de bal voor. DeCarlo controleert de bal met de borst. Korostyliovas rent richting de bal. Korostyliovas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dorika f.c - Anvedi 1:0

33e minuut.
Abbadessa onderschept slim de pass. Meneghini rent richting de bal. Meneghini met een sublieme pass. La Gamba rent richting de bal. La Gamba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Blondell met een sublieme pass. Plókai rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abbadessa. Abbadessa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dorika f.c 64%, Anvedi 36%.
Dorika f.c - Anvedi 1:0

55e minuut.
Gandolfi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Randazzo rent richting de bal. Randazzo geeft een lange en hoge pass. La Gamba maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dorika f.c - Anvedi 1:1

57e minuut.
Randazzo met een sublieme pass. Gandolfi is nu in balbezit. Gandolfi geeft een hoge lob. La Gamba rent richting de bal. La Gamba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Klungelig pakt Maremonti de bal. Inworp. Allescia met de inworp. Meneghini is nu in balbezit. Meneghini geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Üstündağ speelt de bal door. Gandolfi rent richting de bal. Gandolfi probeert naar een medespeler te passen. La Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. La Gamba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Oskierko geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Korostyliovas. Goede buitenspelval van de verdediging. DeCarlo neemt vlug de vrije trap. La Gamba is nu in balbezit. La Gamba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
La Gamba heeft problemen om de bal te vangen. Üstündağ is nu in balbezit. Üstündağ geeft een hoge lob. Badalament bereikt de bal nog maar net als eerste. Badalament schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dorika f.c 50%, Anvedi 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dorika f.c - Anvedi 1:1