Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
5 PIOTTE F.C. DS United
karl_A 2012 Tactiek The Classic
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
25 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
57.9 gemiddelde waardering 35.3
outstanding Schieten average
very good Passen average
solid Verdedigen good


2e minuut.
Polo onderschept slim de pass. Uttenthaler onderschept slim de pass. Uttenthaler geeft een hoge lob. Marchiori is nu in balbezit. Marchiori schiet op doel. Frigeri bokst de bal weg.

13e minuut.
Folchini is nu in balbezit. Folchini passt de bal in één keer door. Náray rent richting de bal. Náray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - DS United 1:0

18e minuut.
Uttenthaler rent richting de bal. Uttenthaler geeft een hoge lob. Ermoyan kopt de bal weg. Marchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchiori schiet op doel. Frigeri bokst de bal weg. Náray rent richting de bal. Náray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - DS United 2:0

23e minuut.
Jové Rubí is nu in balbezit. Jové Rubí geeft een hoge lob. Náray rent richting de bal. Náray haalt uit met een fantastische trap. Frigeri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - DS United 3:0

27e minuut.
Uttenthaler verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amedali. Uttenthaler raakt geblesseerd tijdens het duel. Argonz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lixi geeft een hoge lob. Marchiori kan de bal niet met de borst controleren. Náray is nu in balbezit. Náray haalt uit met een fantastische trap. Frigeri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Folchini rent richting de bal. Uttenthaler onderschept slim de pass. Uttenthaler probeert naar een medespeler te passen. Marchiori is nu in balbezit. Marchiori draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - DS United 4:0

39e minuut.
Uttenthaler met een sublieme pass. Argonz bereikt de bal nog maar net als eerste. Argonz geeft een hoge lob. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap. Frigeri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Dudryk probeert de bal aan de voet te houden. Marchiori rent richting de bal. Marchiori probeert naar een medespeler te passen. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5 PIOTTE F.C. 44%, DS United 56%.
5 PIOTTE F.C. - DS United 4:0

46e minuut.
Gasperi speelt de bal door. Skrobowski is nu in balbezit. Skrobowski passt de bal in één keer door. Gasperi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasperi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

46e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kulić trapt de bal weg. Uttenthaler probeert naar een medespeler te passen. Marchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchiori schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Dudryk met een snelle inworp. Uttenthaler geeft een hoge lob. Marchiori kopt de bal weg. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray draait met de bal, schiet en ... Frigeri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Uttenthaler geeft een lange en hoge pass. Ermoyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Marchiori rent richting de bal. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - DS United 5:0

55e minuut.
Frigeri trapt de bal weg. Uttenthaler kopt de bal weg. Daar is Amedali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Juncu met een sublieme pass. Jové Rubí bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gasperi. Gasperi krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Lixi verovert de bal door een tackle van achteren. Lixi geeft de bal voor. Náray is nu in balbezit. Náray schiet op doel. Frigeri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - DS United 6:0

59e minuut.
Polo verovert de bal door een tackle van achteren. Argonz verovert de bal door een tackle van achteren. Argonz geeft een lange en hoge pass. Náray rent richting de bal. Náray haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Frigeri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lixi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Folchini is nu in balbezit. Marchiori onderschept slim de pass. Marchiori draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Uttenthaler verovert de bal door een tackle van achteren. Uttenthaler geeft de bal voor. Lixi kopt de bal weg. Náray is nu in balbezit. Náray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - DS United 7:0

75e minuut.
Polo geeft een hoge lob. Náray is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Folchini. Folchini krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Juncu is nu in balbezit. Juncu met een sublieme pass. Lixi is nu in balbezit. Lixi geeft de bal voor. Ermoyan springt en kopt de bal. Frigeri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Inworp. Vairo met de inworp. Gasperi is nu in balbezit. Gasperi draait met de bal, schiet en ... Jové Rubí probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kulić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Ermoyan geeft een hoge lob. Frigeri met een sublieme pass. Argonz geeft een lange en hoge pass. Náray is nu in balbezit. Náray schiet op doel. Frigeri bokst de bal weg.

85e minuut.
Uttenthaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Uttenthaler geeft een lange en hoge pass. Náray is nu in balbezit. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan schiet op doel. Frigeri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Folchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Uttenthaler verovert de bal door een tackle van achteren. Uttenthaler geeft de bal voor. Marchiori rent richting de bal. Marchiori draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5 PIOTTE F.C. 26%, DS United 74%.
5 PIOTTE F.C. - DS United 7:0