Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 18:38
  • Competitiewedstrijd: Serie D.57 [del]
  • Stadion: DS Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 29424
DS United 5 PIOTTE F.C.
The Classic Tactiek karl_A 2012
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
37.7 gemiddelde waardering 59
zwak Schieten uitmuntend
redelijk Passen uitstekend
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Uttenthaler is nu in balbezit. Polo verovert de bal door een tackle van achteren. Ermoyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ermoyan krijgt een gele kaart. Polo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Polo kan niet meer verder spelen. Caifano komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan passt de bal zonder na te denken. Marchiori rent richting de bal. Marchiori schiet op doel. Miszczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Uttenthaler zal de hoekschop nemen. Dudryk kopt de bal weg. Argonz is nu in balbezit. Argonz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Uttenthaler kopt de bal weg. Argonz bereikt de bal nog maar net als eerste. Argonz geeft een hoge lob. Náray rent richting de bal. Náray draait met de bal, schiet en ... Antoniadis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DS United - 5 PIOTTE F.C. 0:1

42e minuut.
Inworp. Lixi met de inworp. Argonz geeft een hoge lob. Marchiori krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

43e minuut.
Argonz onderschept slim de pass. Argonz passt de bal zonder na te denken. Marchiori rent richting de bal. Marchiori draait met de bal, schiet en ... Antoniadis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DS United - 5 PIOTTE F.C. 0:2

43e minuut.
Skrobowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchiori onderschept slim de pass. Marchiori passt de bal zonder na te denken. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DS United 71%, 5 PIOTTE F.C. 29%.
DS United - 5 PIOTTE F.C. 0:2

49e minuut.
Miszczyński is nu in balbezit. Uttenthaler verovert de bal door een tackle van achteren. Uttenthaler geeft de bal voor. Náray springt en kopt de bal. Antoniadis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DS United - 5 PIOTTE F.C. 0:3

57e minuut.
Argonz geeft een lange en hoge pass. Marchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchiori speelt de bal door. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray draait met de bal, schiet en ... Antoniadis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DS United - 5 PIOTTE F.C. 0:4

58e minuut.
Barczeski speelt de bal door. Carlín bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlín probeert naar een medespeler te passen. Náray rent richting de bal. Náray schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DS United - 5 PIOTTE F.C. 0:5

61e minuut.
Tabata geeft een lange en hoge pass. Lixi is nu in balbezit. Lixi geeft de bal voor. Náray is nu in balbezit. Náray schiet op doel. Antoniadis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Argonz met een snelle inworp. Lixi is nu in balbezit. Lixi geeft een hoge lob. Ermoyan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lixi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uttenthaler geeft de bal voor. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ermoyan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Uttenthaler onderschept slim de pass. Uttenthaler speelt de bal door. Marchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchiori schiet op doel. Antoniadis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DS United - 5 PIOTTE F.C. 0:6

75e minuut.
Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchiori rent richting de bal. Amedali bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchiori onderschept slim de pass. Marchiori haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Uttenthaler is nu in balbezit. Uttenthaler passt de bal met de wreef. Náray is nu in balbezit. Náray haalt uit met een fantastische trap. Antoniadis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DS United - 5 PIOTTE F.C. 0:7

79e minuut.
Náray heeft problemen om de bal te vangen. Marchiori rent richting de bal. Miszczyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marchiori is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Uttenthaler wilt de vrije trap nemen. Antoniadis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Náray rent richting de bal. Náray geeft een lange en hoge pass. Marchiori is nu in balbezit. Antoniadis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marchiori rent richting de bal. Marchiori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DS United - 5 PIOTTE F.C. 0:8

80e minuut.
Vairo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairo passt de bal met de wreef. Náray is nu in balbezit. Náray draait met de bal, schiet en ... Antoniadis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DS United - 5 PIOTTE F.C. 0:9

82e minuut.
Barczeski passt de bal zonder na te denken. Náray is nu in balbezit. Barczeski begaat een overtreding. Náray wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Argonz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Uttenthaler kopt de bal weg. Marchiori is nu in balbezit. Marchiori schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Uttenthaler geeft een lange en hoge pass. Lixi kopt de bal weg. Daar is Amedali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap. Antoniadis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
DS United - 5 PIOTTE F.C. 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DS United 71%, 5 PIOTTE F.C. 29%.
DS United - 5 PIOTTE F.C. 0:10