Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
I Tragici superbrice
sfreak Tactiek 433
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
63.2 gemiddelde waardering 59.4
formidabel Schieten uitmuntend
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Klungelig pakt Balistreri de bal. Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribe passt de bal zonder na te denken. Bovisa is nu in balbezit. Bovisa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Illia. Secondi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Uribe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bovisa is nu in balbezit. Bovisa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - superbrice 0:1

21e minuut.
Kubílek rent richting de bal. Kubílek met een sublieme pass. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru schiet op doel. Miranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
I Tragici - superbrice 1:1

24e minuut.
Vărzaru rent richting de bal. Rotzinger rent richting de bal. Vărzaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vărzaru krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Quondamangelomaria met een harde bal richting middenveld. Kubílek kopt de bal weg. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuunela is nu in balbezit. Tuunela schiet op doel. Miranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Vărzaru kopt de bal weg. Kubílek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Niţulescu. Niţulescu krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Gianquinto onderschept slim de pass. Shivhon onderschept slim de pass. Uribe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shivhon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Shivhon neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Tragici 41%, superbrice 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
I Tragici - superbrice 1:1

47e minuut.
Kubílek rent richting de bal. Kubílek geeft een lange en hoge pass. Tuunela kopt de bal weg. Mirčetić geeft een hoge lob. Vărzaru maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Miranda probeert naar een medespeler te passen. Calogeri kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zocca de bal onder controle te krijgen. Mirčetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirčetić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Daar is Secondi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Secondi passt de bal met de wreef. Cima bereikt de bal nog maar net als eerste. Akgün rent richting de bal. Akgün haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Shivhon geeft een hoge lob. Tuunela rent richting de bal. Haave legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Haave krijgt een gele kaart. Tuunela is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vărzaru neemt zijn aanloop. Miranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - superbrice 2:1

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tuunela stond buitenspel. Oferma neemt vlug de vrije trap. Cima is nu in balbezit. Akgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Akgün schiet op doel. Quondamangelomaria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bovisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovisa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Uribe is nu in balbezit. Uribe passt de bal zonder na te denken. Akgün rent richting de bal. Akgün draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
I Tragici - superbrice 2:2

86e minuut.
Zocca met een snelle inworp. Shivhon rent richting de bal. Shivhon passt de bal in één keer door. Kubílek rent richting de bal. Kubílek draait met de bal, schiet en ... Miranda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Haave met een sublieme pass. Zocca is nu in balbezit. Zocca probeert naar een medespeler te passen. Bovisa rent richting de bal. Bovisa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Niţulescu zal de hoekschop nemen. Quondamangelomaria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Tragici 49%, superbrice 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
I Tragici - superbrice 2:2