Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
superbrice I Tragici
433 Tactiek sfreak
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.6 gemiddelde waardering 62
formidable Schieten outstanding
very good Passen very good
very good Verdedigen formidable


3e minuut.
Niţulescu speelt de bal door. Paoli is nu in balbezit. Calogeri rent richting de bal. Paoli onderschept slim de pass. Paoli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Soroka zal de hoekschop nemen. Paoli krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Soroka met de inworp. Niţulescu heeft problemen om de bal te vangen. Niţulescu geeft de bal voor. Bovisa rent richting de bal. Bovisa draait met de bal, schiet en ... Quondamangelomaria bokst de bal weg.

9e minuut.
Secondi kopt de bal weg. Illia verovert de bal door een tackle van achteren. Quondamangelomaria is nu in balbezit. Bovisa verovert de bal door een tackle van achteren. Bovisa schiet op doel. Paal!

14e minuut.
Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Wah is nu in balbezit. Kin Wah probeert naar een medespeler te passen. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kin Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Wah met een sublieme pass. Tuunela is nu in balbezit. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Secondi is nu in balbezit. Secondi passt de bal zonder na te denken. Bovisa is nu in balbezit. Bovisa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - I Tragici 1:0

27e minuut.
Paoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka is nu in balbezit. Soroka met een sublieme pass. Paoli rent richting de bal. Paoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Allegrini passt de bal met de wreef. Kin Wah is nu in balbezit. Kin Wah met een sublieme pass. Daar is Vărzaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vărzaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Bovisa is nu in balbezit. Carosi verovert de bal door een tackle van achteren. Carosi geeft een hoge lob. Kin Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Wah geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Vărzaru schiet op doel. Oferma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Shivhon zal de hoekschop nemen. Tuunela springt en kopt de bal. Miranda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Allegrini met een sublieme pass. Kin Wah is nu in balbezit. Kin Wah met een sublieme pass. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Cima onderschept slim de pass. Cima passt de bal in één keer door. Shivhon met een sublieme pass. Tuunela bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuunela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superbrice 65%, I Tragici 35%.
superbrice - I Tragici 1:0

56e minuut.
Tuunela is nu in balbezit. Batista rent richting de bal. Vărzaru onderschept slim de pass. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Oferma de bal onder controle te krijgen. Miranda bokst de bal weg.

58e minuut.
Allegrini onderschept slim de pass. Allegrini geeft een lange en hoge pass. Tuunela rent richting de bal. Tuunela schiet op doel. Miranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
superbrice - I Tragici 1:1

67e minuut.
Niţulescu passt de bal zonder na te denken. Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka probeert naar een medespeler te passen. Bovisa rent richting de bal. Bovisa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Allegrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Allegrini passt de bal in één keer door. Kin Wah met een sublieme pass. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gianquinto met een sublieme pass. Soroka probeert naar een medespeler te passen. Paoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - I Tragici 2:1

85e minuut.
Allegrini kopt de bal weg. Gianquinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru begaat een overtreding. Vărzaru krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Batista onderschept slim de pass. Batista geeft de bal voor. Inworp. Shivhon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Allegrini geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superbrice 57%, I Tragici 43%.
superbrice - I Tragici 2:1