Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Dogs Niuppy
352 serie d Tactiek Quadrizona
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 57.8
solide Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Pleško rent richting de bal. Met opzet legt Sapanatar zijn tegenspeler op de grond. Pleško raakt geblesseerd tijdens het duel. Calderón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pleško maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rupala geeft een hoge lob. Daar is Pleško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turrisi rent richting de bal. Pleško onderschept slim de pass. Pleško haalt uit met een fantastische trap. van der Winden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dejnowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Dejnowicz passt de bal zonder na te denken. Dobias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobias probeert naar een medespeler te passen. Pleško bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleško haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dobias raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bolz komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Sapanatar onderschept slim de pass. Sapanatar geeft de bal voor. Jandrić heeft problemen om de bal te vangen. Sơn Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Sơn Quân haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dogs - Niuppy 1:0

31e minuut.
Zagubiony passt de bal zonder na te denken. Jandrić is nu in balbezit. Sơn Quân onderschept slim de pass. Sơn Quân draait met de bal, schiet en ... Sierny probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Rupala kopt de bal weg. Subbarayan speelt de bal door. Törmävaara speelt de bal door. Jodłowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodłowiec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Dogs 51%, Niuppy 49%.
Black Dogs - Niuppy 1:0

49e minuut.
Calderón met een snelle inworp. Jasseron geeft de bal voor. Daar is Nachtfahrt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Sơn Quân is nu in balbezit. Jasseron is nu in balbezit. Jasseron geeft een lange en hoge pass. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz schiet op doel. van der Winden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Calderón kopt de bal weg. Guadalupi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pacchi met de inworp. Pleško geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Calderón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivaldi met een sublieme pass. Jasseron geeft een hoge lob. Pleško bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleško haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Calderón is nu in balbezit. Calderón geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivaldi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zagubiony geeft een lange en hoge pass. Sierny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Inworp. Subbarayan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Törmävaara rent richting de bal. Törmävaara geeft een lange en hoge pass. Jodłowiec krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bolz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolz passt de bal in één keer door. Pleško rent richting de bal. Pleško haalt uit met een fantastische trap. van der Winden werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Dogs 46%, Niuppy 54%.
Black Dogs - Niuppy 1:0