Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
doria sdrugius
SCOTLAND Tactiek polo +movimento
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 2
45.5 gemiddelde waardering 57.4
matig Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


1e minuut.
Evron geeft de bal voor. Camacho rent richting de bal. Dimitrov is nu in balbezit. Camacho verovert de bal door een tackle van achteren. Camacho haalt uit met een fantastische trap. Mutu bokst de bal weg.

2e minuut.
Inworp. Liechti met een snelle inworp. Tejnóra is nu in balbezit. Camacho rent richting de bal. Camacho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Camacho rent richting de bal. Kirwa is nu in balbezit. Kirwa geeft de bal voor. Camacho rent richting de bal. Camacho haalt uit met een fantastische trap. Mutu bokst de bal weg.

6e minuut.
Kubowicz met een sublieme pass. Semov speelt de bal door. Roseima speelt de bal door. Tejnóra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejnóra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Liechti verovert de bal door een tackle van achteren. Liechti passt de bal met de wreef. Roseima probeert naar een medespeler te passen. Tejnóra is nu in balbezit. Tejnóra draait met de bal, schiet en ... Mutu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
doria - sdrugius 0:1

16e minuut.
Gołysz draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Camacho de bal. Kotnis geeft een lange en hoge pass. Gołysz rent richting de bal. Gołysz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Dehang verovert de bal door een tackle van achteren. Dehang geeft de bal voor. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarudzki verovert de bal door een tackle van achteren. Zarudzki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kubowicz met een sublieme pass. Tejnóra is nu in balbezit. Urzică rent richting de bal. Urzică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
doria - sdrugius 0:2

34e minuut.
Zarudzki passt de bal met de wreef. Inworp. Kubowicz met een snelle inworp. Urzică is nu in balbezit. Urzică haalt uit met een fantastische trap. Mutu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

44e minuut.
Inworp. Liechti met de inworp. Dimitrov rent richting de bal. Tejnóra onderschept slim de pass. Tejnóra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: doria 71%, sdrugius 29%.
doria - sdrugius 0:2

49e minuut.
Mutu probeert naar een medespeler te passen. Tejnóra probeert de bal met de borst te controleren. Tejnóra probeert naar een medespeler te passen. Urzică rent richting de bal. Urzică schiet op doel. Mutu bokst de bal weg. Tejnóra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mutu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Kapor verovert de bal door een tackle van achteren. Kapor passt de bal zonder na te denken. Urzică is nu in balbezit. Urzică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
doria - sdrugius 0:3

67e minuut.
Azim geeft een lange en hoge pass. Zarudzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Ross moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ross schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

74e minuut.
Semov speelt de bal door. Urzică is nu in balbezit. Tejnóra is nu in balbezit. Tejnóra draait met de bal, schiet en ... Mutu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
doria - sdrugius 0:4

84e minuut.
Liechti met een sublieme pass. Camacho rent richting de bal. Dimitrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho onderschept slim de pass. Camacho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: doria 65%, sdrugius 35%.
doria - sdrugius 0:4