Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FG Catania CPF Acquedolcese
Normal Tactiek punte3
40% Balbezit 60%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 43.8
waardeloos Schieten wonderbaarlijk
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Pink verovert de bal door een tackle van achteren. Pink geeft een lange en hoge pass. Allen kan de bal niet met de borst controleren. Allen draait met de bal, schiet en ... Esu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Acquedolcese 0:1

4e minuut.
Allen passt de bal met de wreef. Terzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombari legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Colombari krijgt een gele kaart. Terzić raakt geblesseerd tijdens het duel. Terzić legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Esu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Acquedolcese 0:2

6e minuut.
Schak bereikt de bal nog maar net als eerste. Schak speelt de bal door. Allen is nu in balbezit. Allen schiet op doel. Esu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Acquedolcese 0:3

8e minuut.
Allen rent richting de bal. Poćwiardowski is nu in balbezit. Allen speelt de bal door. Terzić is nu in balbezit. Terzić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Acquedolcese 0:4

11e minuut.
Leonello kopt de bal weg. Poćwiardowski probeert de bal met de borst te controleren. Poćwiardowski passt de bal zonder na te denken. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Allen is nu in balbezit. Allen schiet op doel. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Hrotek is nu in balbezit. Hrotek geeft een hoge lob. Massafra heeft problemen om de bal te vangen. Poćwiardowski is nu in balbezit. Poćwiardowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Acquedolcese 0:5

17e minuut.
Klungelig pakt Poćwiardowski de bal. Poćwiardowski passt de bal zonder na te denken. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen schiet op doel. Esu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Acquedolcese 0:6

19e minuut.
Baffoni geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schak met de inworp. Hrotek geeft de bal voor. Allen krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Terzić is nu in balbezit. Terzić haalt uit met een fantastische trap. Massafra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Acquedolcese 0:7

22e minuut.
Klungelig pakt Hrotek de bal. Hrotek speelt de bal door. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen haalt uit met een fantastische trap. Esu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Britton kopt de bal weg. Daar is Allen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allen speelt de bal door. Poćwiardowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poćwiardowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Panunzio met een snelle inworp. Hrotek probeert naar een medespeler te passen. Terzić heeft problemen om de bal te vangen. Terzić schiet op doel. Esu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Schak met een snelle inworp. Hrotek met een sublieme pass. Terzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen rent richting de bal. Allen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Acquedolcese 0:8

32e minuut.
Colombari is nu in balbezit. Britton onderschept slim de pass. Britton passt de bal met de wreef. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Acquedolcese 0:9

34e minuut.
Britton met een sublieme pass. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzić rent richting de bal. Allen is nu in balbezit. Allen schiet op doel. Esu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Terzić rent richting de bal. Terzić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Uliporti kopt de bal weg. Daar is Massafra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Acquedolcese 0:10

38e minuut.
Bombardieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrotek onderschept slim de pass. Hrotek met een sublieme pass. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Hrotek kopt de bal weg. Daar is Adda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terzić rent richting de bal. Allen is nu in balbezit. Allen draait met de bal, schiet en ... Esu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Acquedolcese 0:11

45e minuut.
Bombardieri verovert de bal door een tackle van achteren. Hrotek onderschept slim de pass. Hrotek speelt de bal door. Poćwiardowski rent richting de bal. Poćwiardowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Terzić rent richting de bal. Terzić geeft een lange en hoge pass. Allen rent richting de bal. Allen draait met de bal, schiet en ... Esu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Acquedolcese 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FG Catania CPF 90%, Acquedolcese 10%.
FG Catania CPF - Acquedolcese 0:12

46e minuut.
Terzić speelt de bal door. Poćwiardowski is nu in balbezit. Terzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
Kurczak passt de bal zonder na te denken. Schak rent richting de bal. Schak met een sublieme pass. Terzić is nu in balbezit. Terzić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Acquedolcese 0:13

49e minuut.
Uliporti heeft problemen om de bal te vangen. Uliporti geeft de bal voor. Schak heeft problemen om de bal te vangen. Schak geeft de bal voor. Allen springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Hrotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrotek passt de bal met de wreef. Terzić is nu in balbezit. Terzić schiet op doel. Esu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Acquedolcese 0:14

51e minuut.
Pink is nu in balbezit. Pink met een sublieme pass. Allen heeft problemen om de bal te vangen. Poćwiardowski rent richting de bal. Poćwiardowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Britton kopt de bal weg. Daar is Bombardieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrotek met een sublieme pass. Allen rent richting de bal. Allen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Acquedolcese 0:15

55e minuut.
Britton heeft problemen om de bal te vangen. Hrotek probeert naar een medespeler te passen. Poćwiardowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen is nu in balbezit. Allen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Merighetto kopt de bal weg. Bombardieri rent richting de bal. Bombardieri probeert naar een medespeler te passen. Poćwiardowski rent richting de bal. Poćwiardowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kurczak geeft een hoge lob. Schak kopt de bal weg. Hrotek met een sublieme pass. Terzić rent richting de bal. Terzić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Acquedolcese 0:16

65e minuut.
Hrotek geeft een hoge lob. Allen rent richting de bal. Poćwiardowski is nu in balbezit. Poćwiardowski draait met de bal, schiet en ... Esu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Acquedolcese 0:17

66e minuut.
Massafra rent richting de bal. Massafra passt de bal zonder na te denken. Baffoni rent richting de bal. Poćwiardowski verovert de bal door een tackle van achteren. Poćwiardowski geeft een hoge lob. Paal! Esu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Acquedolcese 0:18

68e minuut.
Terzić kopt de bal weg. Schak heeft problemen om de bal te vangen. Hrotek met een sublieme pass. Poćwiardowski heeft problemen om de bal te vangen. Poćwiardowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Schak met een sublieme pass. Allen rent richting de bal. Allen passt de bal met de wreef. Terzić is nu in balbezit. Terzić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Poćwiardowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poćwiardowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Britton met de inworp. Hrotek is nu in balbezit. Hrotek geeft een lange en hoge pass. Terzić is nu in balbezit. Terzić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Adda is nu in balbezit. Britton verovert de bal door een tackle van achteren. Britton passt de bal met de wreef. Terzić rent richting de bal. Terzić draait met de bal, schiet en ... Esu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Hrotek passt de bal met de wreef. Terzić rent richting de bal. Terzić speelt de bal door. Allen rent richting de bal. Allen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Acquedolcese 0:19

80e minuut.
Hrotek rent richting de bal. Hrotek passt de bal met de wreef. Terzić rent richting de bal. Terzić draait met de bal, schiet en ... Esu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Acquedolcese 0:20

81e minuut.
Galisai bereikt de bal nog maar net als eerste. Galisai met een sublieme pass. Baffoni heeft problemen om de bal te vangen. Poćwiardowski is nu in balbezit. Poćwiardowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Terzić met een sublieme pass. Massafra rent richting de bal. Terzić onderschept slim de pass. Allen is nu in balbezit. Allen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Acquedolcese 0:21

86e minuut.
Daar is Britton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrotek rent richting de bal. Hrotek speelt de bal door. Terzić rent richting de bal. Terzić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kurczak met een snelle inworp. Britton rent richting de bal. Britton geeft een hoge lob. Terzić is nu in balbezit. Terzić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Allen rent richting de bal. Allen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Acquedolcese 0:22

89e minuut.
Pink probeert naar een medespeler te passen. Schak speelt de bal door. Terzić rent richting de bal. Poćwiardowski rent richting de bal. Poćwiardowski draait met de bal, schiet en ... Esu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FG Catania CPF 86%, Acquedolcese 14%.
FG Catania CPF - Acquedolcese 0:22