Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acquedolcese FG Catania CPF
punte3 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
18% Spel op eigen helft 82%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.6 gemiddelde waardering 19.8
uitstekend Schieten slecht
redelijk Passen slecht
solide Verdedigen slecht


4e minuut.
Perosi verovert de bal door een tackle van achteren. Perosi passt de bal in één keer door. Terzić heeft problemen om de bal te vangen. Terzić haalt uit met een fantastische trap. Esu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - FG Catania CPF 1:0

7e minuut.
Klungelig pakt Barański de bal. Barański geeft een hoge lob. Poćwiardowski rent richting de bal. Poćwiardowski schiet op doel. Esu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - FG Catania CPF 2:0

9e minuut.
Pełka met een sublieme pass. Hrotek rent richting de bal. Hrotek passt de bal met de wreef. Terzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Hrotek kopt de bal weg. Poćwiardowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poćwiardowski passt de bal zonder na te denken. Perosi rent richting de bal. Perosi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Perosi passt de bal met de wreef. Daar is Poćwiardowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poćwiardowski passt de bal in één keer door. Daar is Terzić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terzić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - FG Catania CPF 3:0

16e minuut.
Terzić rent richting de bal. Hrotek is nu in balbezit. Hrotek passt de bal zonder na te denken. Terzić heeft problemen om de bal te vangen. Terzić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Colombari kopt de bal weg. Hrotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrotek passt de bal in één keer door. Terzić rent richting de bal. Terzić geeft een lange en hoge pass. Esu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - FG Catania CPF 4:0

20e minuut.
Poćwiardowski rent richting de bal. Poćwiardowski schiet op doel. Uliporti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Terzić rent richting de bal. Terzić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Riccelli rent richting de bal. Britton onderschept slim de pass. Britton geeft een hoge lob. Poćwiardowski is nu in balbezit. Poćwiardowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Terzić is nu in balbezit. Adda bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzić verovert de bal door een tackle van achteren. Perosi is nu in balbezit. Perosi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - FG Catania CPF 5:0

27e minuut.
Colombari heeft problemen om de bal te vangen. Terzić rent richting de bal. Terzić speelt de bal door. Perosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - FG Catania CPF 6:0

29e minuut.
Uliporti geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schak met een snelle inworp. Poćwiardowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poćwiardowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Britton heeft problemen om de bal te vangen. Adda bereikt de bal nog maar net als eerste. Adda met een sublieme pass. Poćwiardowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poćwiardowski haalt uit met een fantastische trap. Esu bokst de bal weg.

33e minuut.
Adda heeft problemen om de bal te vangen. Hrotek rent richting de bal. Hrotek geeft een hoge lob. Terzić controleert de bal met de borst. Terzić schiet op doel. Esu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Poćwiardowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poćwiardowski draait met de bal, schiet en ... Esu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Poćwiardowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poćwiardowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Britton passt de bal zonder na te denken. Pełka rent richting de bal. Pełka geeft de bal voor. Poćwiardowski rent richting de bal. Poćwiardowski schiet op doel. Esu bokst de bal weg. Klungelig pakt Massafra de bal. Perosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - FG Catania CPF 7:0

38e minuut.
Mazilu probeert naar een medespeler te passen. Terzić is nu in balbezit. Terzić met een sublieme pass. Perosi rent richting de bal. Perosi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Uliporti met een harde bal richting middenveld. Hrotek kopt de bal weg. Terzić rent richting de bal. Terzić draait met de bal, schiet en ... Esu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pełka rent richting de bal. Pełka geeft een lange en hoge pass. Massafra kopt de bal weg. Terzić rent richting de bal. Terzić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Merighetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurczak onderschept slim de pass. Kurczak geeft een hoge lob. Terzić heeft problemen om de bal te vangen. Terzić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Esu met een sublieme pass. Daar is Kurczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrotek probeert naar een medespeler te passen. Terzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acquedolcese 13%, FG Catania CPF 87%.
Acquedolcese - FG Catania CPF 7:0

48e minuut.
Kurczak probeert naar een medespeler te passen. Mazilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazilu passt de bal zonder na te denken. Terzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Pełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełka geeft een hoge lob. Daar is Adda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terzić is nu in balbezit. Terzić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Hrotek passt de bal met de wreef. Daar is Perosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perosi passt de bal met de wreef. Terzić is nu in balbezit. Terzić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - FG Catania CPF 8:0

58e minuut.
Daar is Hrotek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrotek met een sublieme pass. Terzić rent richting de bal. Terzić schiet op doel. Esu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - FG Catania CPF 9:0

62e minuut.
Colombari raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tudisco komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Poćwiardowski passt de bal met de wreef. Terzić is nu in balbezit. Terzić geeft de bal voor. Poćwiardowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poćwiardowski haalt uit met een fantastische trap. Esu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Britton rent richting de bal. Britton geeft een lange en hoge pass. Tudisco heeft problemen om de bal te vangen. Terzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Terzić rent richting de bal. Terzić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hrotek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Poćwiardowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Esu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - FG Catania CPF 10:0

76e minuut.
Panunzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełka onderschept slim de pass. Pełka passt de bal met de wreef. Poćwiardowski heeft problemen om de bal te vangen. Poćwiardowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Hrotek kopt de bal weg. Poćwiardowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poćwiardowski passt de bal met de wreef. Daar is Perosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perosi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acquedolcese 24%, FG Catania CPF 76%.
Acquedolcese - FG Catania CPF 10:0