Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
superbrice Niuppy
433 Tactiek Quadrizona
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
57.4 gemiddelde waardering 55.8
formidabel Schieten goed
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Niţulescu geeft een lange en hoge pass. Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nycz verovert de bal door een tackle van achteren. Nycz geeft de bal voor. Dejnowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - Niuppy 0:1

11e minuut.
Klungelig pakt Bovisa de bal. Bovisa passt de bal met de wreef. Paoli rent richting de bal. Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Secondi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Zocca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţulescu met een sublieme pass. Bovisa heeft problemen om de bal te vangen. Bovisa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pleško raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bolz komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Zocca heeft problemen om de bal te vangen. Pacchi geeft de bal voor. Zocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacchi verovert de bal door een tackle van achteren. Pacchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pacchi onderschept slim de pass. Pacchi geeft een hoge lob. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ... Miranda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - Niuppy 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superbrice 52%, Niuppy 48%.
superbrice - Niuppy 0:2

47e minuut.
Dejnowicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gianquinto. Dejnowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Calderón zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bolz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Gianquinto geeft een hoge lob. Paoli kopt de bal weg. Zocca speelt de bal door. Secondi rent richting de bal. Secondi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Calderón met een sublieme pass. Pípa rent richting de bal. Pípa passt de bal zonder na te denken. Bolz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Bovisa kopt de bal weg. Nycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoli onderschept slim de pass. Paoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - Niuppy 1:2

54e minuut.
Rupala geeft een hoge lob. Bolz is nu in balbezit. Rotzinger schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rotzinger naar de kleedkamers voor een vroege douche.

55e minuut.
Gianquinto verovert de bal door een tackle van achteren. Gianquinto geeft de bal voor. Inworp. Maerki met een snelle inworp. Calderón geeft een hoge lob. Miranda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Niţulescu heeft problemen om de bal te vangen. Maerki rent richting de bal. Maerki passt de bal in één keer door. Pípa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pípa schiet op doel. Miranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bolz is nu in balbezit. Bolz schiet op doel. Miranda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Zocca passt de bal in één keer door. Niţulescu met een sublieme pass. Bovisa rent richting de bal. Bovisa draait met de bal, schiet en ... Sierny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
superbrice - Niuppy 2:2

74e minuut.
Maerki rent richting de bal. Maerki geeft een lange en hoge pass. Batista verovert de bal door een tackle van achteren. Bolz kan de bal niet met de borst controleren. Bolz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Pacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacchi passt de bal met de wreef. Bolz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolz schiet op doel. Miranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Secondi passt de bal in één keer door. Bovisa is nu in balbezit. Rupala rent richting de bal. Bovisa verovert de bal door een tackle van achteren. Bovisa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Maerki rent richting de bal. Maerki passt de bal zonder na te denken. Batista rent richting de bal. Bolz onderschept slim de pass. Bolz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Paoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoli geeft een lange en hoge pass. Jandrić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Secondi is nu in balbezit. Secondi schiet op doel. Sierny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sierny met een sublieme pass. Niţulescu speelt de bal door. Gianquinto geeft een hoge lob. Paoli rent richting de bal. Paoli draait met de bal, schiet en ... Sierny bokst de bal weg.

90e minuut.
Nycz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zocca met de inworp. Niţulescu rent richting de bal. Niţulescu geeft een hoge lob. Sierny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superbrice 46%, Niuppy 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
superbrice - Niuppy 2:2