Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Dogs I Tragici
352 serie d Tactiek sfreak
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 63.2
good Schieten outstanding
good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kubílek met de inworp. Shivhon is nu in balbezit. Shivhon geeft een lange en hoge pass. Tuunela springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru passt de bal zonder na te denken. Mirčetić probeert naar een medespeler te passen. Tuunela rent richting de bal. Tuunela draait met de bal, schiet en ... van der Winden bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kubílek geeft een lange en hoge pass. Tuunela is nu in balbezit. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru schiet op doel. van der Winden maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Shivhon passt de bal met de wreef. Vărzaru heeft problemen om de bal te vangen. Mirčetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirčetić geeft een lange en hoge pass. Tuunela krijgt zijn hoofd ertegen. van der Winden bokst de bal weg.

34e minuut.
Zagubiony passt de bal in één keer door. Daar is Törmävaara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shivhon met een sublieme pass. Daar is Tuunela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuunela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kubílek rent richting de bal. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru passt de bal met de wreef. Tuunela bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuunela schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dogs - I Tragici 0:1

40e minuut.
Cima kopt de bal weg. Daar is Sapanatar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... Turrisi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kubílek neemt de hoekschop. Vărzaru maakt een snoekduik en kopt de bal. van der Winden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ivaldi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kubílek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dogs - I Tragici 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Dogs 72%, I Tragici 28%.
Black Dogs - I Tragici 0:2

53e minuut.
Mirčetić rent richting de bal. Mirčetić probeert naar een medespeler te passen. Vărzaru heeft problemen om de bal te vangen. Vărzaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dogs - I Tragici 0:3

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sapanatar met een snelle inworp. Törmävaara speelt de bal door. Jodłowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodłowiec geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sơn Quân is nu in balbezit. Sơn Quân haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dogs - I Tragici 1:3

64e minuut.
Cima probeert de bal aan de voet te houden. Jodłowiec rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zagubiony neemt de hoekschop. Sơn Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Quondamangelomaria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sơn Quân rent richting de bal. Sơn Quân draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dogs - I Tragici 2:3

68e minuut.
Daar is Vărzaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuunela rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turrisi. Turrisi krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Shivhon bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sapanatar. Shivhon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kubílek met een snel genomen vrije trap. Tuunela maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Tuunela kopt de bal weg. Mirčetić is nu in balbezit. Mirčetić geeft de bal voor. Tuunela rent richting de bal. Tuunela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Zagubiony geeft een hoge lob. Illia heeft problemen om de bal te vangen. Jodłowiec is nu in balbezit. Jodłowiec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Black Dogs - I Tragici 3:3

87e minuut.
Sapanatar controleert de bal met de borst. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tuunela de bal onder controle te krijgen. van der Winden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dogs - I Tragici 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Dogs 54%, I Tragici 46%.
Black Dogs - I Tragici 3:4