Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
I Tragici Black Dogs
sfreak Tactiek 352 serie d
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
60.1 gemiddelde waardering 52.5
formidable Schieten good
very good Passen good
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Kin Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Wah geeft een lange en hoge pass. Zagubiony kopt de bal weg. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. van der Winden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - Black Dogs 1:0

3e minuut.
Jodłowiec onderschept slim de pass. Jodłowiec passt de bal in één keer door. Sơn Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Sơn Quân schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Cima bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan onderschept slim de pass. Subbarayan geeft een lange en hoge pass. Sơn Quân is nu in balbezit. Sơn Quân schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Tuunela passt de bal in één keer door. Shivhon bereikt de bal nog maar net als eerste. Shivhon passt de bal zonder na te denken. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap. van der Winden bokst de bal weg.

21e minuut.
Ivaldi speelt de bal door. Carosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Carosi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tuunela de bal. Tuunela haalt uit met een fantastische trap. van der Winden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - Black Dogs 2:0

24e minuut.
Kin Wah met de inworp. Vărzaru rent richting de bal. Sapanatar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vărzaru raakt geblesseerd tijdens het duel. Tuunela legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Vărzaru rent richting de bal. Turrisi speelt de bal door. Guadalupi rent richting de bal. Tuunela onderschept slim de pass. Tuunela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Tuunela rent richting de bal. Vărzaru probeert naar een medespeler te passen. Shivhon bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuunela rent richting de bal. Tuunela draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Kin Wah rent richting de bal. Kin Wah speelt de bal door. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... van der Winden maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Tragici 35%, Black Dogs 65%.
I Tragici - Black Dogs 2:0

46e minuut.
Daar is Guadalupi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru speelt de bal door. Tuunela rent richting de bal. Tuunela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Calogeri geeft een lange en hoge pass. Kin Wah heeft problemen om de bal te vangen. Kin Wah met een sublieme pass. Tuunela bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuunela haalt uit met een fantastische trap. van der Winden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Shivhon geeft een hoge lob. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuunela is nu in balbezit. Tuunela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - Black Dogs 3:0

59e minuut.
Nachtfahrt passt de bal met de wreef. Shivhon is nu in balbezit. Shivhon met een sublieme pass. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Shivhon met een snelle inworp. Cima geeft een lange en hoge pass. Daar is Nachtfahrt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuunela rent richting de bal. Tuunela schiet op doel. van der Winden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Tuunela passt de bal zonder na te denken. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turrisi. Vărzaru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tuunela wilt de vrije trap nemen. van der Winden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Sapanatar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Wah geeft de bal voor. Shivhon is nu in balbezit. Shivhon geeft de bal voor. Tuunela kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Vărzaru rent richting de bal. Nachtfahrt verovert de bal door een tackle van achteren. Nachtfahrt met een sublieme pass. Tuunela bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuunela haalt uit met een fantastische trap. van der Winden bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Tragici 45%, Black Dogs 55%.
I Tragici - Black Dogs 3:0