Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acquedolcese doria
punte3 Tactiek SCOTLAND
47% Balbezit 53%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
47.8 gemiddelde waardering 46.1
excellent Schieten average
average Passen adequate
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Částek is nu in balbezit. Pełka verovert de bal door een tackle van achteren. Pełka geeft een lange en hoge pass. Poćwiardowski rent richting de bal. Poćwiardowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Klungelig pakt Kotnis de bal. Schak onderschept slim de pass. Schak met een sublieme pass. Terzić rent richting de bal. Terzić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Dimitrov de bal. Poćwiardowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poćwiardowski haalt uit met een fantastische trap. Mutu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Terzić rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Iváncsik geeft de bal voor. Poćwiardowski kopt de bal weg. Terzić controleert de bal met de borst. Terzić schiet op doel. Mutu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - doria 1:0

14e minuut.
Terzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen rent richting de bal. Terzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzić draait met de bal, schiet en ... Mutu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - doria 2:0

23e minuut.
Britton onderschept slim de pass. Evron met een sublieme pass. Dehang heeft problemen om de bal te vangen. Terzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzić schiet op doel. Mutu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - doria 3:0

27e minuut.
Částek onderschept slim de pass. Částek met een sublieme pass. Zarudzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarudzki haalt uit met een fantastische trap. Gołysz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pełka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Částek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kotnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotnis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Buitenspel voor Allen. Goede buitenspelval van de verdediging. Evron maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pink bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołysz onderschept slim de pass. Gołysz draait met de bal, schiet en ... Gubajdullin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acquedolcese 46%, doria 54%.
Acquedolcese - doria 3:0

46e minuut.
Azim passt de bal in één keer door. Britton bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dehang zijn tegenspeler op de grond. Dehang krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Owczarz rent richting de bal. Britton verovert de bal door een tackle van achteren. Britton geeft de bal voor. Allen rent richting de bal. Allen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - doria 4:0

51e minuut.
Poćwiardowski rent richting de bal. Allen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Evron. Allen raakt geblesseerd tijdens het duel. Poćwiardowski komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Barański verovert de bal door een tackle van achteren. Kurczak rent richting de bal. Zarudzki verovert de bal door een tackle van achteren. Zarudzki schiet op doel. Gubajdullin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kotnis met een sublieme pass. Pink verovert de bal door een tackle van achteren. Gołysz is nu in balbezit. Gołysz haalt uit met een fantastische trap. Gubajdullin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - doria 4:1

75e minuut.
Terzić rent richting de bal. Dehang rent richting de bal. Dehang geeft de bal voor. Zarudzki is nu in balbezit. Zarudzki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Daar is Britton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Owczarz. Britton raakt geblesseerd tijdens het duel. Barański zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - doria 5:1

90e minuut.
Evron geeft een lange en hoge pass. Pink kopt de bal weg. Allen rent richting de bal. Poćwiardowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poćwiardowski schiet op doel. Paal! Mutu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Terzić rent richting de bal. Terzić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - doria 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acquedolcese 34%, doria 66%.
Acquedolcese - doria 6:1