Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FG Catania CPF sdrugius
Normal Tactiek polo +movimento
36% Balbezit 64%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 60
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 54.7
unsatisfactory Schieten excellent
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen solid


1e minuut.
Semov met een sublieme pass. Fiorinelli rent richting de bal. Fiorinelli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tejnóra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejnóra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Adda rent richting de bal. Fiorinelli onderschept slim de pass. Fiorinelli passt de bal in één keer door. Tejnóra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejnóra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - sdrugius 0:1

6e minuut.
Klungelig pakt Fiorinelli de bal. Fiorinelli passt de bal in één keer door. Tejnóra rent richting de bal. Tejnóra draait met de bal, schiet en ... Esu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Esu met een sublieme pass. Semov kopt de bal weg. Roseima probeert naar een medespeler te passen. Urzică heeft problemen om de bal te vangen. Urzică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Urzică passt de bal zonder na te denken. Kubowicz probeert de bal met de borst te controleren. Kubowicz probeert naar een medespeler te passen. Fiorinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorinelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tejnóra bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kubowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Urzică springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - sdrugius 0:2

10e minuut.
Urzică verovert de bal door een tackle van achteren. Urzică passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tejnóra de bal. Urzică is nu in balbezit. Urzică haalt uit met een fantastische trap. Esu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - sdrugius 0:3

12e minuut.
Tejnóra passt de bal met de wreef. Roseima bereikt de bal nog maar net als eerste. Roseima passt de bal zonder na te denken. Urzică is nu in balbezit. Urzică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - sdrugius 0:4

13e minuut.
Liechti geeft een lange en hoge pass. Massafra heeft problemen om de bal te vangen. Fiorinelli rent richting de bal. Fiorinelli haalt uit met een fantastische trap. Esu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - sdrugius 0:5

16e minuut.
Urzică passt de bal met de wreef. Colombari geeft de bal voor. Liechti kopt de bal weg. Tejnóra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejnóra haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - sdrugius 0:6

17e minuut.
Kubowicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fiorinelli de bal. Fiorinelli speelt de bal door. Tejnóra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejnóra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kubowicz kopt de bal weg. Massafra heeft problemen om de bal te vangen. Tejnóra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejnóra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - sdrugius 0:7

19e minuut.
Leonello passt de bal met de wreef. Inworp. Kubowicz met een snelle inworp. Fiorinelli is nu in balbezit. Fiorinelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - sdrugius 0:8

21e minuut.
Kubowicz passt de bal met de wreef. Roseima met een sublieme pass. Liechti speelt de bal door. Daar is Tejnóra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejnóra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Uliporti de bal. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică schiet op doel. Esu probeert wanhopig de bal te grijpen. Massafra heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - sdrugius 0:9

26e minuut.
Kubowicz probeert naar een medespeler te passen. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross geeft een hoge lob. Fiorinelli controleert de bal met de borst. Fiorinelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Doeltrap. Esu trapt de bal weg van het doel. Kubowicz kopt de bal weg. Fiorinelli is nu in balbezit. Fiorinelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti met een sublieme pass. Kubowicz probeert naar een medespeler te passen. Tejnóra is nu in balbezit. Tejnóra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ross rent richting de bal. Ross geeft een lange en hoge pass. Roseima met een sublieme pass. Daar is Tejnóra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejnóra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Urzică is nu in balbezit. Urzică passt de bal in één keer door. Fiorinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorinelli schiet op doel. Esu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - sdrugius 0:10

35e minuut.
Roseima met een sublieme pass. Tejnóra is nu in balbezit. Tejnóra passt de bal met de wreef. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Liechti passt de bal met de wreef. Tejnóra rent richting de bal. Tejnóra speelt de bal door. Fiorinelli is nu in balbezit. Fiorinelli draait met de bal, schiet en ... Esu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Colombari is nu in balbezit. Semov speelt de bal door. Liechti met een sublieme pass. Fiorinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorinelli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Esu bokst de bal weg. Urzică probeert de bal met de borst te controleren. Urzică is nu in balbezit. Urzică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - sdrugius 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FG Catania CPF 84%, sdrugius 16%.
FG Catania CPF - sdrugius 0:11

47e minuut.
Tejnóra probeert naar een medespeler te passen. Liechti is nu in balbezit. Liechti passt de bal in één keer door. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Klungelig pakt Semov de bal. Semov geeft de bal voor. Massafra heeft problemen om de bal te vangen. Tejnóra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejnóra schiet op doel. Esu bokst de bal weg. Urzică rent richting de bal. Urzică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - sdrugius 0:12

50e minuut.
Semov rent richting de bal. Semov geeft de bal voor. Massafra heeft problemen om de bal te vangen. Tejnóra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejnóra haalt uit met een fantastische trap. Esu bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Liechti zal de hoekschop nemen. Tejnóra kopt de bal weg. Fiorinelli rent richting de bal. Fiorinelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - sdrugius 0:13

58e minuut.
Semov passt de bal zonder na te denken. Liechti bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti passt de bal met de wreef. Urzică rent richting de bal. Urzică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kubowicz speelt de bal door. Fiorinelli rent richting de bal. Fiorinelli met een sublieme pass. Tejnóra is nu in balbezit. Tejnóra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Baffoni onderschept slim de pass. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz geeft een hoge lob. Tejnóra heeft problemen om de bal te vangen. Tejnóra haalt uit met een fantastische trap. Esu bokst de bal weg. Fiorinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorinelli haalt uit met een fantastische trap. Esu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Fiorinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Fiorinelli passt de bal zonder na te denken. Urzică heeft problemen om de bal te vangen. Urzică schiet op doel. Esu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - sdrugius 0:14

64e minuut.
Galisai probeert naar een medespeler te passen. Daar is Leonello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejnóra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejnóra haalt uit met een fantastische trap. Esu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Massafra geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kubowicz zal de hoekschop nemen. Urzică probeert de bal met de borst te controleren. Urzică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ross geeft een hoge lob. Colombari heeft problemen om de bal te vangen. Fiorinelli is nu in balbezit. Fiorinelli haalt uit met een fantastische trap. Massafra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - sdrugius 0:15

75e minuut.
Kubowicz rent richting de bal. Kubowicz passt de bal met de wreef. Liechti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tejnóra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejnóra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Bombardieri kopt de bal weg. Semov met een sublieme pass. Klungelig pakt Adda de bal. Fiorinelli is nu in balbezit. Fiorinelli haalt uit met een fantastische trap. Esu bokst de bal weg. Tejnóra rent richting de bal. Tejnóra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - sdrugius 0:16

78e minuut.
Adda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejnóra rent richting de bal. Tejnóra passt de bal in één keer door. Fiorinelli is nu in balbezit. Fiorinelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Esu trapt de bal weg van het doel. Daar is Kubowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adda rent richting de bal. Fiorinelli is nu in balbezit. Fiorinelli schiet op doel. Esu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Uliporti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urzică is nu in balbezit. Urzică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - sdrugius 0:17

83e minuut.
Colombari met een snelle inworp. Adda is nu in balbezit. Kubowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Fiorinelli is nu in balbezit. Fiorinelli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bombardieri is nu in balbezit. Liechti verovert de bal door een tackle van achteren. Tejnóra rent richting de bal. Fiorinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorinelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Roseima rent richting de bal. Roseima passt de bal zonder na te denken. Tejnóra bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - sdrugius 0:18

87e minuut.
Urzică rent richting de bal. Tejnóra heeft problemen om de bal te vangen. Urzică is nu in balbezit. Tejnóra is nu in balbezit. Tejnóra schiet op doel. Esu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Liechti heeft problemen om de bal te vangen. Liechti geeft de bal voor. Klungelig pakt Fiorinelli de bal. Tejnóra rent richting de bal. Tejnóra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - sdrugius 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FG Catania CPF 88%, sdrugius 12%.
FG Catania CPF - sdrugius 0:19