Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sdrugius FG Catania CPF
polo +movimento Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
18% Spel op eigen helft 82%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 18.9
solide Schieten waardeloos
solide Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Snedker kopt de bal weg. Maisepp is nu in balbezit. Maisepp passt de bal met de wreef. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Maisepp passt de bal met de wreef. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz speelt de bal door. Snedker bereikt de bal nog maar net als eerste. Snedker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Frączyński kopt de bal weg. Snedker bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz heeft problemen om de bal te vangen. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - FG Catania CPF 1:0

9e minuut.
Frączyński is nu in balbezit. Frączyński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gontarewicz de bal. Gontarewicz schiet op doel. Esu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

12e minuut.
Januzaj rent richting de bal. Januzaj passt de bal met de wreef. Maisepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisepp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - FG Catania CPF 2:0

14e minuut.
Leonello passt de bal met de wreef. Massafra is nu in balbezit. Massafra passt de bal met de wreef. Snedker is nu in balbezit. Snedker schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - FG Catania CPF 3:0

15e minuut.
Maisepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisepp passt de bal in één keer door. Frączyński probeert naar een medespeler te passen. Snedker bereikt de bal nog maar net als eerste. Snedker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Massafra geeft een hoge lob. Gontarewicz probeert de bal aan de voet te houden. Januzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Januzaj haalt uit met een fantastische trap. Esu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Colombari geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koszucki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Snedker bereikt de bal nog maar net als eerste. Snedker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Januzaj rent richting de bal. Januzaj speelt de bal door. Massafra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - FG Catania CPF 4:0

28e minuut.
Januzaj met een snelle inworp. Maisepp heeft problemen om de bal te vangen. Maisepp passt de bal zonder na te denken. Snedker bereikt de bal nog maar net als eerste. Snedker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Frączyński speelt de bal door. Koszucki is nu in balbezit. Koszucki geeft een hoge lob. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Maisepp is nu in balbezit. Maisepp passt de bal in één keer door. Alfaro is nu in balbezit. Januzaj is nu in balbezit. Januzaj geeft de bal voor. Esu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Januzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Baffoni geeft de bal voor. Inworp. Alfaro met een snelle inworp. Januzaj geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - FG Catania CPF 5:0

38e minuut.
Januzaj passt de bal zonder na te denken. Alfaro met een sublieme pass. Snedker bereikt de bal nog maar net als eerste. Snedker haalt uit met een fantastische trap. Esu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - FG Catania CPF 6:0

43e minuut.
Januzaj geeft de bal voor. Uliporti kopt de bal weg. Daar is Bombardieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Esu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Leonello kopt de bal weg. Koszucki rent richting de bal. Koszucki speelt de bal door. Snedker rent richting de bal. Snedker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdrugius 18%, FG Catania CPF 82%.
sdrugius - FG Catania CPF 6:0

51e minuut.
Snedker rent richting de bal. Snedker passt de bal met de wreef. Maisepp is nu in balbezit. Maisepp schiet op doel. Esu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - FG Catania CPF 7:0

52e minuut.
Koszucki met een snelle inworp. Snedker bereikt de bal nog maar net als eerste. Adda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Snedker is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gontarewicz neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.

53e minuut.
Frączyński kopt de bal weg. Daar is Bombardieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maisepp rent richting de bal. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - FG Catania CPF 8:0

55e minuut.
Januzaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maisepp is nu in balbezit. Bombardieri maakt een afschuwelijke overtreding. Bombardieri krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz passt de bal met de wreef. Colombari rent richting de bal. Snedker onderschept slim de pass. Snedker haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bombardieri rent richting de bal. Gontarewicz onderschept slim de pass. Gontarewicz probeert naar een medespeler te passen. Maisepp rent richting de bal. Maisepp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Colombari kopt de bal weg. Frączyński heeft problemen om de bal te vangen. Frączyński passt de bal met de wreef. Daar is Snedker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Snedker haalt uit met een fantastische trap. Esu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Snedker rent richting de bal. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz passt de bal in één keer door. Snedker rent richting de bal. Snedker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gontarewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gontarewicz speelt de bal door. Uliporti rent richting de bal. Maisepp verovert de bal door een tackle van achteren. Maisepp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - FG Catania CPF 9:0

71e minuut.
Inworp. Adda met de inworp. Colombari is nu in balbezit. Snedker verovert de bal door een tackle van achteren. Snedker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Colombari is nu in balbezit. Snedker verovert de bal door een tackle van achteren. Snedker passt de bal met de wreef. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Frączyński passt de bal zonder na te denken. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Massafra rent richting de bal. Gontarewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Daar is Maisepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bombardieri is nu in balbezit. Maisepp onderschept slim de pass. Maisepp passt de bal zonder na te denken. Januzaj geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Koszucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszucki probeert naar een medespeler te passen. Maisepp is nu in balbezit. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Snedker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Snedker haalt uit met een fantastische trap. Esu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Bombardieri rent richting de bal. Maisepp onderschept slim de pass. Maisepp probeert naar een medespeler te passen. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdrugius 19%, FG Catania CPF 81%.
sdrugius - FG Catania CPF 9:0