Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
I Tragici Niuppy
sfreak Tactiek Quadrizona
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
63.8 gemiddelde waardering 58
formidabel Schieten solide
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Jasseron speelt de bal door. Daar is Pacchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacchi speelt de bal door. Pleško bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleško schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Mirčetić verovert de bal door een tackle van achteren. Mirčetić geeft de bal voor. Nycz is nu in balbezit. Tuunela verovert de bal door een tackle van achteren. Tuunela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - Niuppy 1:0

6e minuut.
Matusek onderschept slim de pass. Shivhon onderschept slim de pass. Vărzaru rent richting de bal. Tuunela bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuunela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Shivhon speelt de bal door. Klungelig pakt Kubílek de bal. Kubílek passt de bal zonder na te denken. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mirčetić met de inworp. Pacchi rent richting de bal. Shivhon onderschept slim de pass. Shivhon geeft een lange en hoge pass. Tuunela krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - Niuppy 2:0

20e minuut.
Maerki passt de bal in één keer door. Illia rent richting de bal. Dejnowicz onderschept slim de pass. Dejnowicz schiet op doel. Quondamangelomaria probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - Niuppy 2:1

21e minuut.
Tuunela passt de bal met de wreef. Kubílek rent richting de bal. Kubílek passt de bal zonder na te denken. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Calderón passt de bal in één keer door. Maerki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balistreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleško verovert de bal door een tackle van achteren. Pleško draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Cima passt de bal in één keer door. Tuunela bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusek onderschept slim de pass. Vărzaru onderschept slim de pass. Vărzaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tuunela onderschept slim de pass. Tuunela probeert naar een medespeler te passen. Kubílek met een sublieme pass. Daar is Vărzaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Nycz geeft een lange en hoge pass. Illia kopt de bal weg. Jasseron bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasseron geeft een lange en hoge pass. Pleško bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pacchi speelt de bal door. Pleško rent richting de bal. Pleško passt de bal met de wreef. Maerki rent richting de bal. Maerki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Shivhon bereikt de bal nog maar net als eerste. Shivhon met een sublieme pass. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru schiet op doel. Matusek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kubílek neemt de hoekschop. Vărzaru krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón probeert naar een medespeler te passen. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
I Tragici - Niuppy 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Tragici 43%, Niuppy 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
I Tragici - Niuppy 2:2

54e minuut.
Dejnowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dejnowicz speelt de bal door. Maerki bereikt de bal nog maar net als eerste. Maerki geeft een lange en hoge pass. Pleško maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Tuunela bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasseron verovert de bal door een tackle van achteren. Jasseron geeft een hoge lob. Pleško is nu in balbezit. Pleško schiet op doel. Quondamangelomaria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Vărzaru rent richting de bal. Tuunela rent richting de bal. Jandrić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jandrić krijgt een gele kaart. Tuunela is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shivhon wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón rent richting de bal. Calderón geeft een lange en hoge pass. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ... Quondamangelomaria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Nycz onderschept slim de pass. Nycz passt de bal met de wreef. Calderón met een sublieme pass. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Pleško geeft de bal voor. Illia speelt de bal door. Jandrić speelt de bal door. Calderón is nu in balbezit. Calderón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz passt de bal met de wreef. Pleško is nu in balbezit. Pleško schiet op doel. Quondamangelomaria maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - Niuppy 2:3

79e minuut.
Daar is Vărzaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shivhon bereikt de bal nog maar net als eerste. Shivhon speelt de bal door. Tuunela is nu in balbezit. Tuunela haalt uit met een fantastische trap. Sierny bokst de bal weg. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap. Sierny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
I Tragici - Niuppy 3:3

82e minuut.
Rupala bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupala geeft een hoge lob. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru schiet op doel. Sierny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - Niuppy 4:3

87e minuut.
Shivhon passt de bal met de wreef. Mirčetić rent richting de bal. Mirčetić passt de bal met de wreef. Tuunela rent richting de bal. Tuunela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Illia bereikt de bal nog maar net als eerste. Illia geeft de bal voor. Cima heeft problemen om de bal te vangen. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ... Quondamangelomaria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Tragici 46%, Niuppy 54%.
I Tragici - Niuppy 4:3