Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niuppy I Tragici
Quadrizona Tactiek sfreak
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
16 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 61.5
goed Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


6e minuut.
Illia geeft een lange en hoge pass. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz heeft problemen om de bal te vangen. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap. Quondamangelomaria maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - I Tragici 1:0

11e minuut.
Nycz is nu in balbezit. Kin Wah rent richting de bal. Nycz onderschept slim de pass. Tuunela onderschept slim de pass. Tuunela haalt uit met een fantastische trap. Sierny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Cima kopt de bal weg. Klungelig pakt Maerki de bal. Tuunela is nu in balbezit. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap. Sierny bokst de bal weg.

17e minuut.
Rupala geeft een lange en hoge pass. Carosi kopt de bal weg. Calderón heeft problemen om de bal te vangen. Kin Wah rent richting de bal. Kin Wah schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Cima passt de bal met de wreef. Kin Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calderón krijgt een gele kaart. Kin Wah is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kin Wah zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vărzaru springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Maerki geeft de bal voor. Pleško bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Carosi zijn tegenspeler op de grond. Carosi krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Cima passt de bal in één keer door. Shivhon bereikt de bal nog maar net als eerste. Shivhon passt de bal in één keer door. Tuunela bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuunela draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Rupala verovert de bal door een tackle van achteren. Allegrini onderschept slim de pass. Allegrini geeft de bal voor. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap. Sierny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Dejnowicz met een sublieme pass. Pípa is nu in balbezit. Pípa passt de bal zonder na te denken. Pleško bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleško haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - I Tragici 2:0

44e minuut.
Balistreri onderschept slim de pass. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz passt de bal in één keer door. Pípa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pípa schiet op doel. Quondamangelomaria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balistreri onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niuppy 60%, I Tragici 40%.
Niuppy - I Tragici 2:0

59e minuut.
Pacchi probeert de bal aan de voet te houden. Pleško bereikt de bal nog maar net als eerste. Allegrini maakt een afschuwelijke overtreding. Allegrini is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

62e minuut.
Illia geeft een lange en hoge pass. Tuunela bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tuunela raakt geblesseerd tijdens het duel. Cima komt bij de bal en schiet. Sierny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Dejnowicz kopt de bal weg. Pleško rent richting de bal. Pípa is nu in balbezit. Pípa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Maerki is nu in balbezit. Maerki probeert naar een medespeler te passen. Pleško bereikt de bal nog maar net als eerste. Pípa rent richting de bal. Pípa haalt uit met een fantastische trap. Quondamangelomaria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Daar is Pleško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacchi is nu in balbezit. Pacchi speelt de bal door. Pleško rent richting de bal. Pleško haalt uit met een fantastische trap. Quondamangelomaria bokst de bal weg. Paal!

73e minuut.
Maerki bereikt de bal nog maar net als eerste. Maerki passt de bal met de wreef. Pleško rent richting de bal. Pleško haalt uit met een fantastische trap. Quondamangelomaria maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - I Tragici 3:0

75e minuut.
Pleško rent richting de bal. Pleško passt de bal met de wreef. Pípa rent richting de bal. Pípa haalt uit met een fantastische trap. Marletta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quondamangelomaria bokst de bal weg.

81e minuut.
Kin Wah passt de bal in één keer door. Tuunela is nu in balbezit. Matusek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tuunela is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tuunela legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - I Tragici 3:1

82e minuut.
Balistreri is nu in balbezit. Pípa verovert de bal door een tackle van achteren. Pípa passt de bal zonder na te denken. Calderón rent richting de bal. Calderón geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niuppy 45%, I Tragici 55%.
Niuppy - I Tragici 3:1