Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
superbrice Black Dogs
433 Tactiek 352 serie d
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.4 gemiddelde waardering 54.4
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen formidabel


1e minuut.
Secondi rent richting de bal. Niţulescu probeert naar een medespeler te passen. Akgün rent richting de bal. Akgün schiet op doel. Guadalupi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van der Winden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Rotzinger verovert de bal door een tackle van achteren. Sơn Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista rent richting de bal. Sơn Quân verovert de bal door een tackle van achteren. Sơn Quân haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Sapanatar heeft problemen om de bal te vangen. Bovisa is nu in balbezit. Bovisa passt de bal in één keer door. Akgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Akgün haalt uit met een fantastische trap. van der Winden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - Black Dogs 1:0

19e minuut.
Zocca verovert de bal door een tackle van achteren. Zocca geeft de bal voor. Akgün is nu in balbezit. Akgün schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Akgün probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bovisa de bal. Turrisi verovert de bal door een tackle van achteren. Akgün onderschept slim de pass. Akgün haalt uit met een fantastische trap. Paal! van der Winden bokst de bal weg.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zocca met een snelle inworp. Uribe speelt de bal door. Akgün is nu in balbezit. Akgün schiet op doel. van der Winden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Niţulescu met de inworp. Uribe met een sublieme pass. Akgün is nu in balbezit. Akgün draait met de bal, schiet en ... van der Winden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - Black Dogs 2:0

40e minuut.
Jodłowiec is nu in balbezit. Bovisa onderschept slim de pass. Sapanatar begaat een overtreding. Sapanatar krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Zagubiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagubiony geeft een lange en hoge pass. Rotzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Sơn Quân onderschept slim de pass. Sơn Quân schiet op doel. Miranda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Ivaldi met een sublieme pass. Uribe is nu in balbezit. Uribe passt de bal in één keer door. Akgün rent richting de bal. Akgün haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superbrice 37%, Black Dogs 63%.
superbrice - Black Dogs 2:0

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Miranda niet meer kan verder spelen. Hađzi Marković komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Akgün is nu in balbezit. Bovisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Akgün probeert naar een medespeler te passen. Secondi rent richting de bal. Secondi schiet op doel. van der Winden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Akgün passt de bal met de wreef. Guadalupi onderschept slim de pass. Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Secondi schiet op doel. van der Winden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - Black Dogs 3:0

67e minuut.
Sơn Quân verovert de bal door een tackle van achteren. Sơn Quân passt de bal in één keer door. Zocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodłowiec onderschept slim de pass. Jodłowiec draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Secondi passt de bal met de wreef. Bovisa is nu in balbezit. Turrisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovisa verovert de bal door een tackle van achteren. Bovisa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Niţulescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uribe rent richting de bal. Uribe passt de bal met de wreef. Bovisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovisa draait met de bal, schiet en ... van der Winden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Akgün is nu in balbezit. Akgün haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - Black Dogs 4:0

74e minuut.
Sơn Quân rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rotzinger. Sơn Quân raakt geblesseerd tijdens het duel. Sơn Quân zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Oferma heeft problemen om de bal te vangen. Jodłowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodłowiec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Sapanatar passt de bal zonder na te denken. Törmävaara rent richting de bal. Törmävaara passt de bal met de wreef. Sơn Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Sơn Quân haalt uit met een fantastische trap. Hađzi Marković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Nachtfahrt onderschept slim de pass. Nachtfahrt geeft de bal voor. Zocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Zocca geeft een hoge lob. Secondi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Gianquinto rent richting de bal. Törmävaara onderschept slim de pass. Törmävaara met een sublieme pass. Jodłowiec rent richting de bal. Jodłowiec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Turrisi onderschept slim de pass. Akgün verovert de bal door een tackle van achteren. Akgün passt de bal zonder na te denken. Bovisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovisa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Niţulescu met een snelle inworp. Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribe passt de bal zonder na te denken. Secondi rent richting de bal. Secondi draait met de bal, schiet en ... van der Winden bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superbrice 46%, Black Dogs 54%.
superbrice - Black Dogs 4:0