Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Dogs superbrice
352 serie d Tactiek 433
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 56.3
good Schieten formidable
good Passen solid
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Secondi passt de bal zonder na te denken. Paoli rent richting de bal. Paoli passt de bal in één keer door. Bovisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovisa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Niţulescu kopt de bal weg. Daar is Bovisa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagubiony probeert naar een medespeler te passen. Sơn Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Sơn Quân schiet op doel. Miranda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gianquinto heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Beethoven met een snelle inworp. Niţulescu rent richting de bal. Niţulescu speelt de bal door. Klungelig pakt Paoli de bal. Paoli schiet op doel. van der Winden bokst de bal weg.

11e minuut.
Zagubiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagubiony passt de bal in één keer door. Rotzinger rent richting de bal. Sơn Quân onderschept slim de pass. Sơn Quân draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Turrisi probeert de bal met de borst te controleren. Paoli rent richting de bal. Paoli passt de bal zonder na te denken. Secondi is nu in balbezit. Secondi schiet op doel. van der Winden bokst de bal weg.

25e minuut.
Oferma bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodłowiec onderschept slim de pass. Batista rent richting de bal. Jodłowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Jodłowiec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Ivaldi rent richting de bal. Gianquinto verovert de bal door een tackle van achteren. Gianquinto passt de bal met de wreef. Secondi rent richting de bal. Secondi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Niţulescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Törmävaara. Niţulescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Niţulescu met een snel genomen vrije trap. Secondi kopt de bal weg. Bovisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovisa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Dogs 57%, superbrice 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Black Dogs - superbrice 0:0

53e minuut.
Oferma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oferma speelt de bal door. Subbarayan met een sublieme pass. Paoli rent richting de bal. Paoli haalt uit met een fantastische trap. van der Winden bokst de bal weg.

80e minuut.
Paoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoli met een sublieme pass. Bovisa heeft problemen om de bal te vangen. Bovisa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Guadalupi de bal onder controle te krijgen. van der Winden bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Zocca neemt de hoekschop. Klungelig pakt Turrisi de bal. Secondi is nu in balbezit. Secondi haalt uit met een fantastische trap. van der Winden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dogs - superbrice 0:1

89e minuut.
Paoli is nu in balbezit. Paoli passt de bal met de wreef. Secondi is nu in balbezit. Secondi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dogs - superbrice 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Dogs 55%, superbrice 45%.
Black Dogs - superbrice 0:2