Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sdrugius Acquedolcese
polo +movimento Tactiek punte3
56% Balbezit 44%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
59.3 gemiddelde waardering 51.5
excellent Schieten formidable
solid Passen good
very good Verdedigen excellent


7e minuut.
Kubowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urzică rent richting de bal. Urzică passt de bal met de wreef. Tejnóra rent richting de bal. Tejnóra draait met de bal, schiet en ... Gubajdullin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Kubowicz passt de bal in één keer door. Urzică heeft problemen om de bal te vangen. Urzică passt de bal met de wreef. Fiorinelli is nu in balbezit. Fiorinelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Allen controleert de bal met de borst. Allen speelt de bal door. Terzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - Acquedolcese 0:1

15e minuut.
Allen rent richting de bal. Kapor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapor geeft de bal voor. Fiorinelli rent richting de bal. Fiorinelli draait met de bal, schiet en ... Gubajdullin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Semov probeert naar een medespeler te passen. Kubowicz is nu in balbezit. Kubowicz geeft een hoge lob. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Kubowicz controleert de bal met de borst. Kubowicz probeert naar een medespeler te passen. Pełka geeft de bal voor. Poćwiardowski is nu in balbezit. Poćwiardowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen draait met de bal, schiet en ... Ollik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - Acquedolcese 0:2

38e minuut.
Pełka is nu in balbezit. Pełka geeft een lange en hoge pass. Allen kopt de bal weg. Terzić rent richting de bal. Terzić schiet op doel. Ollik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Gubajdullin probeert naar een medespeler te passen. Barański heeft problemen om de bal te vangen. Fiorinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorinelli draait met de bal, schiet en ... Gubajdullin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - Acquedolcese 1:2

41e minuut.
Britton geeft een lange en hoge pass. Hrotek probeert naar een medespeler te passen. Terzić rent richting de bal. Terzić draait met de bal, schiet en ... Ollik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - Acquedolcese 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdrugius 48%, Acquedolcese 52%.
sdrugius - Acquedolcese 1:3

48e minuut.
Poćwiardowski kopt de bal weg. Terzić is nu in balbezit. Kapor verovert de bal door een tackle van achteren. Allen rent richting de bal. Allen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Pink geeft een hoge lob. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen passt de bal zonder na te denken. Terzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzić draait met de bal, schiet en ... Ollik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Terzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzić schiet op doel. Paal! Ollik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Kubowicz onderschept slim de pass. Kubowicz passt de bal zonder na te denken. Urzică is nu in balbezit. Urzică draait met de bal, schiet en ... Gubajdullin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kurczak kopt de bal weg. Liechti heeft problemen om de bal te vangen. Hrotek begaat een overtreding. Hrotek krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Daar is Terzić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ross. Allen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Allen wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ollik trapt de bal weg van het doel. Tejnóra kopt de bal weg. Urzică is nu in balbezit. Urzică draait met de bal, schiet en ... Gubajdullin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - Acquedolcese 2:3

62e minuut.
Allen is nu in balbezit. Kapor verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Terzić zijn tegenspeler op de grond. Kapor moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kapor kan niet meer verder spelen. Alfaro komt het veld opgelopen. Ross zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Urzică kopt de bal weg. Barański heeft problemen om de bal te vangen. Tejnóra rent richting de bal. Tejnóra draait met de bal, schiet en ... Gubajdullin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sdrugius - Acquedolcese 3:3

64e minuut.
Schak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Britton is nu in balbezit. Roseima maakt een afschuwelijke overtreding. Roseima krijgt een gele kaart. Britton is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Terzić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pink verovert de bal door een tackle van achteren. Pink geeft de bal voor. Klungelig pakt Alfaro de bal. Terzić rent richting de bal. Terzić haalt uit met een fantastische trap. Ollik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Barański probeert naar een medespeler te passen. Hrotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrotek passt de bal in één keer door. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kurczak met de inworp. Camacho speelt de bal door. Terzić rent richting de bal. Terzić schiet op doel. Ollik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - Acquedolcese 3:4

83e minuut.
Alfaro speelt de bal door. Klungelig pakt Roseima de bal. Roseima passt de bal in één keer door. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Tejnóra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pink onderschept slim de pass. Fiorinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Fiorinelli draait met de bal, schiet en ... Gubajdullin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sdrugius - Acquedolcese 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdrugius 53%, Acquedolcese 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sdrugius - Acquedolcese 4:4