Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acquedolcese sdrugius
punte3 Tactiek polo +movimento
43% Balbezit 57%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
50.4 gemiddelde waardering 59.8
excellent Schieten excellent
adequate Passen solid
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Tejnóra kopt de bal weg. Fiorinelli is nu in balbezit. Barański begaat een overtreding. Fiorinelli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

3e minuut.
Pink geeft een lange en hoge pass. Poćwiardowski kopt de bal weg. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen draait met de bal, schiet en ... Ollik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - sdrugius 1:0

7e minuut.
Gubajdullin geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kubowicz neemt de hoekschop. Tejnóra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejnóra haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Liechti kopt de bal weg. Daar is Tejnóra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurczak is nu in balbezit. Urzică verovert de bal door een tackle van achteren. Urzică schiet op doel. Gubajdullin bokst de bal weg. Barański speelt de bal door. Roseima met een sublieme pass. Fiorinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorinelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Acquedolcese - sdrugius 1:1

9e minuut.
Barański met een sublieme pass. Hrotek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Semov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Barański passt de bal met de wreef. Kurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejnóra verovert de bal door een tackle van achteren. Tejnóra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - sdrugius 1:2

14e minuut.
Poćwiardowski is nu in balbezit. Poćwiardowski speelt de bal door. Allen is nu in balbezit. Allen draait met de bal, schiet en ... Ollik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Acquedolcese - sdrugius 2:2

17e minuut.
Terzić kopt de bal weg. Allen rent richting de bal. Poćwiardowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poćwiardowski schiet op doel. Ollik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - sdrugius 3:2

21e minuut.
Poćwiardowski is nu in balbezit. Roseima onderschept slim de pass. Roseima passt de bal in één keer door. Urzică rent richting de bal. Urzică schiet op doel. Gubajdullin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Terzić passt de bal in één keer door. Allen is nu in balbezit. Poćwiardowski is nu in balbezit. Poćwiardowski draait met de bal, schiet en ... Ollik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - sdrugius 4:2

27e minuut.
Hrotek geeft de bal voor. Allen probeert de bal met de borst te controleren. Allen met een sublieme pass. Poćwiardowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poćwiardowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Liechti speelt de bal door. Terzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Roseima begaat een overtreding. Terzić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iváncsik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ollik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Terzić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Schak verovert de bal door een tackle van achteren. Schak speelt de bal door. Poćwiardowski rent richting de bal. Poćwiardowski draait met de bal, schiet en ... Ollik probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acquedolcese 48%, sdrugius 52%.
Acquedolcese - sdrugius 4:2

48e minuut.
Pełka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kubowicz rent richting de bal. Kubowicz passt de bal in één keer door. Tejnóra rent richting de bal. Tejnóra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Barański geeft de bal voor. Inworp. Liechti met de inworp. Urzică rent richting de bal. Urzică draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Gubajdullin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Terzić rent richting de bal. Kapor is nu in balbezit. Terzić onderschept slim de pass. Terzić haalt uit met een fantastische trap. Ollik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - sdrugius 5:2

71e minuut.
Kapor geeft de bal voor. Liechti kopt de bal weg. Urzică is nu in balbezit. Klungelig pakt Urzică de bal. Urzică draait met de bal, schiet en ... Gubajdullin bokst de bal weg.

73e minuut.
Iváncsik geeft een hoge lob. Allen is nu in balbezit. Allen passt de bal in één keer door. Terzić rent richting de bal. Terzić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Allen passt de bal in één keer door. Terzić is nu in balbezit. Terzić passt de bal in één keer door. Poćwiardowski rent richting de bal. Poćwiardowski schiet op doel. Ollik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Kurczak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liechti met een snelle inworp. Urzică is nu in balbezit. Urzică draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Gubajdullin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Schak onderschept slim de pass. Schak geeft de bal voor. Kapor is nu in balbezit. Allen onderschept slim de pass. Allen draait met de bal, schiet en ... Ollik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acquedolcese 59%, sdrugius 41%.
Acquedolcese - sdrugius 5:2