Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
doria FG Catania CPF
SCOTLAND Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 18.4
solid Schieten unsatisfactory
good Passen poor
excellent Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Gołysz is nu in balbezit. Gołysz passt de bal in één keer door. Zarudzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarudzki draait met de bal, schiet en ... Esu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Uliporti bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
doria - FG Catania CPF 1:0

7e minuut.
Částek speelt de bal door. Zarudzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarudzki passt de bal met de wreef. Gołysz rent richting de bal. Gołysz draait met de bal, schiet en ... Esu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zarudzki rent richting de bal. Zarudzki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
doria - FG Catania CPF 2:0

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Adda de bal onder controle te krijgen. Zarudzki is nu in balbezit. Gołysz is nu in balbezit. Gołysz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
doria - FG Catania CPF 3:0

19e minuut.
Zarudzki geeft een hoge lob. Částek kopt de bal weg. Daar is Massafra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołysz is nu in balbezit. Gołysz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
doria - FG Catania CPF 4:0

21e minuut.
Gołysz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Colombari de bal. Částek rent richting de bal. Částek draait met de bal, schiet en ... Esu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Owczarz rent richting de bal. Owczarz geeft een hoge lob. Zarudzki rent richting de bal. Zarudzki schiet op doel. Gołysz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Částek passt de bal zonder na te denken. Kotnis rent richting de bal. Kotnis geeft een lange en hoge pass. Gołysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołysz draait met de bal, schiet en ... Esu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Bombardieri is nu in balbezit. Owczarz verovert de bal door een tackle van achteren. Owczarz passt de bal in één keer door. Gołysz is nu in balbezit. Gołysz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gołysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołysz haalt uit met een fantastische trap. Adda heeft problemen om de bal te vangen. Kotnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotnis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Adda heeft problemen om de bal te vangen. Kotnis is nu in balbezit. Kotnis passt de bal zonder na te denken. Zarudzki is nu in balbezit. Zarudzki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kirwa onderschept slim de pass. Kirwa geeft een lange en hoge pass. Gołysz is nu in balbezit. Gołysz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: doria 21%, FG Catania CPF 79%.
doria - FG Catania CPF 4:0

47e minuut.
Kotnis passt de bal met de wreef. Gołysz is nu in balbezit. Massafra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gołysz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gołysz neemt zijn aanloop. Esu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
doria - FG Catania CPF 5:0

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Merighetto de bal onder controle te krijgen. Kotnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotnis geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Colombari de bal onder controle te krijgen. Gołysz springt en kopt de bal. Esu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zarudzki rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
doria - FG Catania CPF 6:0

52e minuut.
Gołysz kopt de bal weg. Zarudzki heeft problemen om de bal te vangen. Uliporti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Uliporti krijgt een gele kaart. Zarudzki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gołysz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Gołysz is nu in balbezit. Gołysz schiet op doel. Esu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
doria - FG Catania CPF 7:0

58e minuut.
Kotnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotnis speelt de bal door. Klungelig pakt Gołysz de bal. Gołysz draait met de bal, schiet en ... Massafra probeert de bal aan de voet te houden. Esu bokst de bal weg.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Owczarz met een snelle inworp. Kotnis is nu in balbezit. Kotnis geeft een hoge lob. Zarudzki rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Gołysz de bal. Gołysz geeft een lange en hoge pass. Massafra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zarudzki rent richting de bal. Zarudzki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Owczarz met een snelle inworp. Zarudzki rent richting de bal. Zarudzki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Uliporti de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Owczarz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gołysz is nu in balbezit. Gołysz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kotnis geeft een hoge lob. Zarudzki is nu in balbezit. Zarudzki met een sublieme pass. Gołysz rent richting de bal. Gołysz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kotnis rent richting de bal. Kotnis passt de bal met de wreef. Částek speelt de bal door. Gołysz rent richting de bal. Gołysz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Baffoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarudzki is nu in balbezit. Zarudzki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Colombari geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Částek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zarudzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarudzki schiet op doel. Esu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gołysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołysz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
doria - FG Catania CPF 8:0

84e minuut.
Uliporti rent richting de bal. Zarudzki onderschept slim de pass. Massafra probeert naar een medespeler te passen. Gołysz rent richting de bal. Gołysz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bombardieri rent richting de bal. Kotnis is nu in balbezit. Kotnis geeft een lange en hoge pass. Gołysz rent richting de bal. Gołysz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: doria 13%, FG Catania CPF 87%.
doria - FG Catania CPF 8:0