Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
doria superbrice
SCOTLAND Tactiek 433
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
48.6 gemiddelde waardering 56.9
average Schieten very good
adequate Passen solid
formidable Verdedigen very good


5e minuut.
Niţulescu onderschept slim de pass. Niţulescu passt de bal zonder na te denken. Bovisa is nu in balbezit. Bovisa schiet op doel. Mutu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
doria - superbrice 0:1

6e minuut.
Zarudzki passt de bal met de wreef. Gianquinto onderschept slim de pass. Částek heeft problemen om de bal te vangen. Částek geeft een lange en hoge pass. Gołysz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Batista onderschept slim de pass. Soroka is nu in balbezit. Soroka met een sublieme pass. Paoli rent richting de bal. Paoli haalt uit met een fantastische trap. Mutu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Dehang geeft een lange en hoge pass. Batista rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gołysz. Gołysz krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Paoli heeft problemen om de bal te vangen. Kotnis is nu in balbezit. Niţulescu maakt een afschuwelijke overtreding. Niţulescu krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Kotnis kopt de bal weg. Daar is Gianquinto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołysz verovert de bal door een tackle van achteren. Gołysz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
doria - superbrice 1:1

45e minuut.
Tovaryš geeft een hoge lob. Zarudzki met een sublieme pass. Gołysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołysz schiet op doel. Miranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
doria - superbrice 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: doria 48%, superbrice 52%.
doria - superbrice 2:1

52e minuut.
Evron rent richting de bal. Bovisa verovert de bal door een tackle van achteren. Bovisa geeft de bal voor. Paoli is nu in balbezit. Paoli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Zarudzki passt de bal in één keer door. Částek is nu in balbezit. Gianquinto begaat een overtreding. Gianquinto krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Částek geeft een lange en hoge pass. Tovaryš is nu in balbezit. Zarudzki verovert de bal door een tackle van achteren. Zarudzki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Soroka rent richting de bal. Kotnis onderschept slim de pass. Kotnis met een sublieme pass. Částek is nu in balbezit. Částek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Azim geeft een lange en hoge pass. Tovaryš rent richting de bal. Kirwa is nu in balbezit. Tovaryš onderschept slim de pass. Tovaryš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
doria - superbrice 2:2

84e minuut.
Zarudzki passt de bal met de wreef. Inworp. Uribe met een snelle inworp. Secondi rent richting de bal. Secondi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Batista geeft de bal voor. Inworp. Částek met een snelle inworp. Kotnis geeft een lange en hoge pass. Gołysz springt en kopt de bal. Miranda bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: doria 57%, superbrice 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
doria - superbrice 2:2